1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect adventures i dodatkowe dema

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez #PCMR, Listopad 11, 2010.

  1. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    U mnie dema są.
    Screen dla potwierdzenia:

    http://img826.imageshack.us/img826/3046/img20101111005.jpg

    Ciągle pod live jestem podłączony, jakby co.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    U mnie nie ma czegoś takiego niestety. Masz kinecta osobno, czy z konsolą w zestawie?

    Do moderacji: imo. najlepiej przeniesc posty o demach do nowego tematu. Zrobił się offtop, a szkoda, żeby to przepadło.
     
  4. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Wiecie, że ja tego też wcześniej nie widziałem :p Kinecta mam osobno.

    Możliwe, że zadziałało to, że dzisiaj zagrałem w Kinect Adventures na profilu, ktory jest na polskim live. Bo jak na takim zagralem, to od razu to zauwazylem. I na moim głównym koncie na USA teraz działa.
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Również mam kinecta osobno. 599 z saturna.

    Próbowałem, nic to nie zmieniło w moim przypadku. Gdzie kupiłeś tego kinecta/jaka cena? No i czy na opakowaniu z kinectem/z grą masz jakieś info na temat wersji demonstracyjnych?
     
  6. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Kinecta kupiłem w ultimie, za 599zł. Szukałem informacji o demach na pudelku, w instrukcji i nic nie znalazłem.
     
  7. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    A czy na pudełku z grą także nie ma żadnych informacji?
     
  8. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Tak właśnie napisałem. Chodziło mi o pudełko z grą :p
     
  9. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Jesteś w stanie zrobić zdjęcia pudełka z grą oraz z kinectem?
     
  10. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
  11. adam122

    adam122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kutno
    Ja kupiłem w Vobisie razem z grą ale nie wyświetla mi się żadne info o wersjach demonstracyjnych. Może trzeba być zalogowanym na live kiedy się włącza grę. Ja niestety nie mogę się zalogować bo byc moze czeka juz na mnie ban :)
     
  12. Guardian

    Guardian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    a rozumiem, że zalogowałeś się do xbl?
     
  13. maciejjj

    maciejjj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja również nie mam dem a opakowanie kinecta jak i KA identyczne ;/

    pytanie do tych co maja dema, kinect osobno kupiony czy bundle z konsola ? gracie na polskich kontach ?
     
  14. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Ja kupiłem kinecta osobno. Grałem zarówno na polskiim, jak i amerykanskim koncie i dema są. Ciągle jestem podłączony do xbl, jakby co.
     
  15. stawa

    stawa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakie są te dema u Ciebie? ja szczerz mówiąc na to nie zwracałem uwagi ale jak tylko będę mógł to lookne :)
     
  16. uzurpator87

    uzurpator87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Radzionków
    Ja mam demka Kinekta kupiełem w zestawie z Slimem 250 ;p i myślę że to nie ma różnicy czy jesteś podłączony pod XBL czy też nie, demka są przecież na płycie :) u mnie wygląda to tak samo jak na pierwszym screenie z tego postu + pisało na opakowaniu całego zestawu ;)
     
  17. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Sprawdzałem offline i online, na zainstalowanej i niezainstalowanej grze, na obu kontach - Polskim i UK. W żadnych przypadku nie ma dem.

    Na odwrocie pudełka z grą, w prawym dolnym rogu pod kodem kreskowym mam napisane "Made in Ireland". Na tym zdjęciu: http://img94.imageshack.us/img94/3753/83461332.jpg nie ma czegoś takiego. Być może miejsce produkcji ma z tym coś wspólnego.
     
  18. Guardian

    Guardian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    no ja mam identycznie i rowniez brak demek, moze faktycznie jak pisal kolega nade mna, jest to sprawa miesjce produkcji gry
     
  19. stawa

    stawa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem taki sam zestaw (defacto) jak Ty i dem nie mam :/ no trudno niewielka strata jak dla mnie chociaż można by do nich zadzwonić i wyjaśnić komu to dają a komu nie .
     
  20. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    wychodzi na to że dema są na wersji singapurskiej a na irlandzkiej nie ma szkoda:) (przynajmniej tak to wygląda patrząc na pudełka)
     
  21. Ancient296

    Ancient296 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    143
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja posiadam wersję z Singapuru i dema są w bibliotece gier. Tak jak ciacin9 mówi, wszystko zależy od miejsca produkcji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum