1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect blad C00000C2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rudko, Marzec 30, 2013.

  1. rudko

    rudko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wczoraj zakupilem xboxa 360 slim 250gb wraz z kinectem i niemoge go skalibrowac bo ciagle wyskakuje problem C00000C2 prubowalem ustawic kinecta na telewizorze i u podstawy telewizora wszystkie aktualizacje sa zrobione probowalem skalibrowac karta wiec te oczy mi lapie a potem caly czas czarny ekran prosze o jakies porady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  4. rudko

    rudko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wszystko robilem konsola jest zaktualizowana itd
     
  5. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    No to niestety pozostaje gwarancja ;/ Jeszcze można spróbować, jeżeli masz zasilacz do kinecta to podłącz kinecta pod zasilasz ,a zasilacz poprzez usb do konsoli i sprawdź czy działa.
     
  6. rudko

    rudko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety niemam zasilacza do kinecta mam tylko kabel pod aux co idzie czyli mam rozumiec ze bez reklamacj sie nie obedzie
     
  7. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Jeżeli zrobiłeś wszystko wg tamten instrukcji i nie pomogło, no to tylko gwarancja
     
  8. rudko

    rudko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam ze jak daje na sledzenie to kinect zwraca sie na dol i czerwona lampka sie zapala i informacja o nieudanej probie i jescze takie pytanie jak po swietach pojade do sklepu to musz mi wymienic czy naprawa
     
  9. rudko

    rudko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszce mam takie jesli mam konsole pod wifi to sama konsola informuje o aktualizacjach?
     
  10. tomcio83

    tomcio83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wyjcowa
    Jeśli zwracasz wadliwy sprzęt tego samego dnia to wymieniają na miejscu jeśli zwracasz po dłuższym czasie idzie na gwarancję. Konsola będzie Ciebie informowała o aktualizacji
     
Wczytywanie...

Poleć forum