1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect Dash - Offline i LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez EvilGearPL, Listopad 12, 2010.

  1. EvilGearPL

    EvilGearPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanie jak to jest z tym nowym dashem.

    http://xboxforum.pl/inne-f164/syste...-transfer-chomikuj-pl-70897-2.html#post580763

    Czy jeśli wgram tego dasha to będę mógł spokojnie grać w wszystkie gry, które mam nagrane? Bo wiem, że przed premierą chodził słuchy, ze konsola sama z siebie przez ten dash może zablokować mi granie nawet jeśli nie jestem podłączony pod Live.

    Moje pytanie więc jest taki czy jeśli wgram tego dasha to będę mógł grać w moje gry nagrane pod LT? Dash nie zablokuje mi ich?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Witam.
    Ten Dash ma ten problem ze oflagowuje konsole (przygotowuje do bana) ale tylko jak wlaczysz gre z zaimplantowanym AP25 tylko na dzien dzisiejszy FABLE III i nie bedzie dzialala w/w gra inne działaja.
     
  4. EvilGearPL

    EvilGearPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A oflaguje mnie nawet wtedy jeśli gram offilne?

    A jak jest z wcześniejszym dashem? Mianowicie chodzi mi o zwykłe NXE.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Starszy czyli 9199 nie oflaguje Ci sam z siebie konsoli.
     
  6. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mozna przerabiac wave w grach na kinecta? beda dzialac?, A czy nowy dash jest na plycie z kinectem?
     
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wgrywaj tego,oflaguje Ci konsole (postawi w kolejce do bana) i nie bedzie Ci dzialac Fable III.
    Zostaw sobie 9199,jest bezpieczniejszy,lepszy szybszy i łądniejszy :)
     
  8. kuchcikk

    kuchcikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    a co będzie jeśli sie pogra na 9199 we fable i po przejściu gry zaaktualizuje do tego najnowszego, konsola i ta wykryje i oflaguje?
     
Wczytywanie...

Poleć forum