1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect Dash - usuwanie avatarów?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez rudy2007, Listopad 17, 2010.

  1. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, da się usunąć avatary z Kinect Dasha? Bo mam jaspera i oprogramowanie konsoli zajęło mi już prawie całą pamięć, zostało 164 MB na save'y itp. co wystarczyło mi na zapis profilu i kilku saveów z różnych gier, mam wolne 8 MB ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podobno tak,ale jak usuniesz avatary to samo update wazy chyba 10mb
     
  4. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, ale gdzie one są żeby je wywalić? Bo kiedyś to się chyba wchodziło w Gry i tam było, czy w Elementy systemowe, a teraz nigdzie tego nie mogę znaleźć :p
     
  5. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wejdź w pamięć, wybierz kartę pamięci na której masz aktualizację i naciśnij Y, wybierz usuń aktualizacje :) Jest dokładnie jak w starym daschu
     
  6. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli znaczy, że pamięć mnie zawiodła. :p Usunięcie pomogło - już jest ponad 190 MB miejsca, tylko teraz znowu z livem się nie da połączyć ... Szlag by ten M$ trafił ...
    EDIT
    Podpiąłem telefon, skonfigurowałem jako pendrive i aktualizacja się ściągnęła na niego. Na xboksie mam savey, a jak będę chciał neta to podepnę fona. :)
    Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum