1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect E66 Error, potrzebna SZYBKA pomoc!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JustSkillNoLuck, Grudzień 25, 2012.

  1. JustSkillNoLuck

    JustSkillNoLuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem posiadaczem konsoli Xbox 360 Premium 20gb, 2008 rok, albo 2007 rok, już nie pamietam, z napędem Hitachi GDR. Konsola była przerobiona 2 lata temu, nie wiem czym niestety, bo się nie orientuję, ważne jest to, że po przeróbce backupy nadal nie działały, lecz olałem sprawę i grałem dalej na oryginałach. W tym roku dostałem na święta Kinecta, lecz po podłączeniu i próbie odpalenia Kinect Adventures, konsola zapytała o Uptade firmware'u. Zaraz po zgodzeniu się, doszło do ok. 90% a następnie wyskoczył Error E66.

    Rozumiem, że to problem z firmwarem napędu, i teraz tak, jaki jest najszybszy możliwy sposób naprawy/zmiany softu/firmware'u? Czy da się jakoś przez pendrive'a, czy coś, bez potrzeby chodzenia do serwisu? Zależy mi, aby zrobić to na przyklad jeszcze dziś w nocy.

    Dziękuje z góry za szybkie odpowiedzi!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Kinect E66 Error, potrzebna SZYBKA pomoc!

    Zapewne czeka cie wydatek okolo 100zl, sam nic nie zrobisz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. JustSkillNoLuck

    JustSkillNoLuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesteś pewien? Nie da się jakoś przywrócić JungleFlasherem stockowy firmware?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Kinect E66 Error, potrzebna SZYBKA pomoc!

    2008 byly benq/liteon wiec zapewne nie :)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    A czy poradzisz sobie z tym ? Jeżeli nigdy nie grzebałeś przy czymś takim to lepiej oddaj do serwisu.

    PS: Posiada napęd Hitachi. Czyta się dokładnie panie akir :p
     
  7. JustSkillNoLuck

    JustSkillNoLuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tępy nie jestem, to jest pewne, jak dacie mi spis programów oraz nazwe softu który muszę zainstalować to sobię poradzę, bardziej chodzi o to ,czy to jest możliwe. A co do napędu to jestem pewien że to Hitachi bo mam identyczne "dziurki i wybrzuszenia" na tacce od napędu jak na obrazku w którym pokazuje, że to Hitachi ;)
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ale bez napedu liteon/benq nic nie zrobisz
     
  9. JustSkillNoLuck

    JustSkillNoLuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Yhym, szkoda kurczę. A jest może jakiś sposób aby wypróbować kinecta bez konsoli? Na przykład podłączając do PC pod USB i jakiś homebrew? :>
     
  10. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Kinect E66 Error, potrzebna SZYBKA pomoc!

    nie, do tego jest inszy kinect

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
Wczytywanie...

Poleć forum