1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect +Falcon = ?????

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysiek-krze, Grudzień 25, 2011.

  1. krzysiek-krze

    krzysiek-krze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem fanem x360 już jakiś czas. Konsola spodobała się całej rodzinie i każdy ma swoje gry. ( jade na przeróbce bo niestety nie stać mnie na oryginały). Wiele rodzinnych gier wychodzi z sensorem kinect. Chciałbym zakupić sobie to użądzenie ale....... Posiadam konsole w wersji Falcon z 2008 roku. Służy mi wiernie i boje się czy nie uwale ją kinectem. Kupno nowych drogich slimów było by ostatecznością.
    Szukałem gdzie indziej informacji. Niekiedy były sprzeczne informacje. Ruszy mi kinect czy uwale konsole ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nic się nie stanie i kinect działa na każdym modelu xbox 360. twoja wersja fat wymaga kinecta z zasilaczem innaczej nie ruszy.i pamietaj ze większość gier wymaga dasha 13xxx i co za tym idzie przeróbke odpowiednią.
     
  4. krzysiek-krze

    krzysiek-krze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem mam najnowszego dasha i przeróbke LT 2.0. Jak będzie trzeba to i 3.0 się zrobi.
    Czy nie lepiej dać tą konsolę do przerobienia pasty aby działała dłużek ?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    podkręcic szybkość wentylatorów i zmieniać paste raz na rok i powina podziałać i nie trzymać w ciasnych szafkach
     
  6. ToXiC1964

    ToXiC1964 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    jeżeli nigdy w niej nie wymieniałeś pasty pod cpu i gpu, to przydało by się zmienić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum