1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect fun labs pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dragonit135, Czerwiec 22, 2011.

  1. dragonit135

    dragonit135 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam taki o to problem pobrałem z liva kinect fun labs tan nowy zestaw narzędzi dla kinecta ale nic sie w menu kinecta nie zmieniło mam ten plik na dysku waży 722 mb ale nie wiem jak to ruszyc jeśli ktoś sie już z tym zetknąc proszę o pomoc

    Ps:to ważne gdyż dla tego pakietu pośfięciłem mojego flasha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xayan

    Xayan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie jestem pewien, bo tego nie pobierałem, ale zerknij do Game Library lub poszukaj gdzieś indziej, np. w My Xbox.
     
  4. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Kinect Fun Labs jest w zakładce SPOŁECZNOŚĆ , obok wideo kinect i facebook'a. Po wejściu w kfl pojawią ci się gadżety : Kinect me , Build a buddy , Bobble head i Googly eyes. Te trzy ostatnie też trzeba zainstalować.
     
  5. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo wejdź w Interfejs czujnika Kinect i tam będzie
     
  6. dragonit135

    dragonit135 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nom ale ja już i tak zapłaciłem za to przeróbką nie będe sie już łączył z livem po przeróbce raczejj więc nie będe miał społeczności
     
  7. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Zrób tak jak napisał kostek941. Tylko obawiam się , że zostanie ci tylko Kinect me , bo żeby reszty używać trzeba pobrać zawartość z xbl.
     
  8. keicaM85

    keicaM85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy ktos ma podobny problem jak ja?
    Mianowicie odpalam kinect fun labs, odpala się po czym aplikacja zawisa na niebieskiej planszy i dalej nic. Nie reguje na żadne komendy z pada i trzeba ręcznie wylaczyc konsole przyciskiem na obudowie. Problem występuje na polskim koncie, na GB/USA go nie ma.
    Konsola nie przerobiona, najnowsze aktualizacje, wszystkie opcje kinecta włączone.

    Podejrzewam że może być to związane z brakiem funkcji rozpoznawania mowy na polskim koncie. Ktoś może potwierdzić
     
  9. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    u mnie hula ,mam konto w PL,pobierz pakiet ponownie na pl koncie
     
Wczytywanie...

Poleć forum