1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect Gdansk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Squit, Grudzień 1, 2010.

  1. Squit

    Squit Banned

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy ktos sie orientuje gdzie dostane kinecta w okolicach Gdanska (w cenie 580-600 zl ) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Trocha za mało chcesz wydać , kinect na dzień dzisiejszy kosztuje ok 650 zł , , empik , mediamarkt , poszukaj , a nie zadajesz takie pytania!
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W Marko 540zł z grą (chyba jest w Gdańsku :p )

    Allegro też na bank będzie w Gdańsku w tej cenie
     
  5. Squit

    Squit Banned

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O to chodzi , ze wszystkie wyprzedane w Mediamarkt,Saturnie i Empiku . Dlatego pisze aby sie dowiedziec czy gdzies indziej jeszcze dostane

    #Pablooo88 : mozna prosic o stronke www tego sklepu ?
     
  6. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Pablooo mial na mysli makro chyba, w przejazdowie jest
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Aaa źle napisałem :) MAKRO tak właśnie ;)
     
  8. Olbi

    Olbi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Nie wiem czy masz tam gdzies market auchan ja tam kupiłem za 600zł
     
  9. Muntrill

    Muntrill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  10. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    na święta pewnie nowa dostawa będzie więc mozna poczekac ... albo zapytac sie w jakims sklepie (empik, saturn itp) kiedy mają dostawe ;]
     
  11. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w saturnie jest po 550 ale nie wiem czy jest w gda makro sa 2 ;)
     
  12. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    ostatnio jak bylem w saturnie to juz nie bylo... po 550 ? chyba bez zasilacza ;F
    dziwnie niska cena


    edit

    ja jutro postaram sie podjechac do auchana i sprawdze czy jeszcze jest i po ile ;>
     
  13. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
  15. edi7777

    edi7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A faktycznie nie zauważyłem:p jak można sprzedawać bez zasilacza?:D
     
  16. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nom normalnie mozna sprzedawac bez zasilacza kompet pod SLIM-a tam nie potrzebujesz zbednych dodatków ! A do Makro dzwonilem to powiedzieli ze Dystrybutor nie wywiazal sie z kontraktu i nie bedzie kinect-a ! gazetka byla drukowana jak zawsze wczesniej przed dostawą. Kinecta nie ma nigdzie na terenie Łodzi od 2tyd ciagle dzwonie pytam ale towar deficytowy ;( pocieszaja ze może po nowym roku sie pojawią ;(
     
  17. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    no wlasnie ja musze gdzies znalesc przed świętami... jutro sobie zrobie turne po gdansku...


    edit


    w auchan wszystko wykupione ... jedynie kinect ze slimem 4gb za 1250zl zostal
     
Wczytywanie...

Poleć forum