1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect i dashboard i flash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez robertd12, Styczeń 21, 2011.

  1. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam kinecta i x360 arcade + dysk 20GB
    czy jak zaktualizuje dashboard z Kinect Adventures to odpale gry z AP 2.5 i reszte na LT+?

    Poza tym czy jak mam LT+ to musze zmieniać wave gier np z 4 na 3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Tak tylko przepuść przez abgx 1.0.5 obrazy
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  5. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do kinecta dostałem ten kinect adventures, zrobie z poziomu płytki :)
    Dzięki za odpowiedzi.

    A czy jak wypale se inne gry na kinecta będą chciały znów dasha aktualizować?
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie, bo gry z Kinecta mają wgraną starszą aktualizację, są to 12413 albo 12416. Do LT+ nie musisz patchować wave, i nie musisz wgrywać metody 3 aktualizacji.
     
  7. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, wystarczy w abgx 1.0.5 ustawic autofix na level 3 i przeskanowac obraz.
     
  9. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki panowie, dash już wgrany (choć błąd E71 mi się po wgraniu pojawił, ale po wyjęciu pena konsolka ruszyła tak jak trzeba).
     
Wczytywanie...

Poleć forum