1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect i piraty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Arczo97, Grudzień 26, 2010.

  1. Arczo97

    Arczo97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Cześć wam. Mam Kinecta z grą Kinect Adventures i przerobioną konsolę iXtreme 1.51. Zaktualizowałem dasha z płyty z Adventures. Chciałbym wiedzieć czy mogę normalnie ściągać piraty na kinecta z netu, później je patchować i normalnie grać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Gry ściągane z neta na Kinecta podobno nie chcą działać ;/
     
  4. Arczo97

    Arczo97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    czytałem że podobno nie powinienem instalować dashboarda z Adventures
     
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    działa! i nie chrzań głupot! ściągnij sobie najnowszego dasha ze strony xboxa, i będzie śmigać, mnie działało na ixtreme 1.4 :) mogłeś zrobić sobie metodę 3 dashy ale teraz już po ptokach :p jedynie gry z ap25 nie będą Ci działać tj. fable3, hot pursuit i assasin ten nowy. chyba że zrobisz sobie nowy flash lt+
     
  6. Arczo97

    Arczo97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    to jutro nagram i dam znać czy działa normalnie
     
  7. Arczo97

    Arczo97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
  8. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po pierwsze edytuj posty a nie piszesz jeden pod drugim, tak możesz zainstalować ten oficjalny z xbox.com bo np fighters coś tam nie praży na tym z adventures :) a jak spaczujesz obraz do niższego wave może Ci się nie zainstalować dash ten co jest na płycie z grą :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum