1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect i przeróbka 1.6?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elif, Kwiecień 14, 2011.

  1. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam zamiar kupić kinecta, ale mam przerobionego xbox-a(1.6) i tu nasuwa się pytanie
    Czy gry z kinecta będą działać?( AC:B i Fable 3 działają u mnie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    LT+ innaczej nie da rady bo musisz nowego dasha np z adventures wgrac zeby ci kinect chodzil
     
  4. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam ten dash.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jesli chodzi o ap25 gry chodzic nie beda na tym flashu 1.60 oflaguja konsole tylko .gry z kinecta nie mam pojecia czy bede chodzic z active.iso bo redukcji wave.bo gry na kinecta maja od wave 9-11 i lt minum to otworzy odrazu.
     
  6. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to gry z kinecta tez powiny zadna nie ma ap .a jak nie to se przerobisz na lt+ i bedzie smigac ale bez tego powiny
     
  8. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za odpowiedź
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    masz metode 3 dashy pewnie...ale jak zagrasz np w crysis 2 to już po ptakach...wgraj lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum