1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect i rgh ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez frytas16, Listopad 24, 2011.

  1. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Witam, jak będę miał RGH to KINECT będzie działał ?? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ !

    Pozdrawiam

    Kuba (frytas16)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michas2255

    michas2255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
  5. redlum

    redlum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ktoś z rgh zgłaszał problem że kinect po każdym starcie konsoli musi go kalibrować. Czy też tak masz?

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    ja jeszcze nie mam rgh na mikołajki dostane kasę i jedenastego w drogę !

    gdzie robiłeś rgh ?
     
  7. redlum

    redlum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja też nie mam :) a chciałbym się dowiedzieć czy wszystko poprawnie działa z kinectem

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  8. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wujek google skierował mnie tutaj, i podłączam się do pytania
     
Wczytywanie...

Poleć forum