1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect i XDG3 - czy to możliwe?

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez winner333, Grudzień 18, 2011.

  1. winner333

    winner333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam parę pytań:
    1. W zeszłym tygodniu moja konsola (elite) poszła do przeróbki (LT 2.0) i nie wiem czy jeżeli podłączę kinect to będzie on wymagał aktualizacji (przecież kinect wyszedł już dawno, dlatego myślę sobie że nowszy dash musi pasować [?])?
    2. Czy można ją wykonać offline, w jaki sposób (z jakiejś konkretnej gry, czy są jakieś pliki w sieci i z pena)?
    3. Czy jeśli jakaś gra lub kinect będzie wołał o aktualizację i zaktualizuję offline to cofnie mi się przeróbka?
    4. Czy ten dash którego wymaga kinect (nie wiem czy jest do niego jakiś osobny, czy najnowszy) będzie obsługiwał gry XDG3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    poprosi cię o aktualkę to jest normalne ale bez obaw ja wykonaj,nic ci nie cofnie
     
  4. winner333

    winner333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gry z XGD3 będą chodzić? Czy zainstaluje się dash który nie obsługuje gier typu nfs, battlefield itd?
     
  5. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    będzie ci wszystko chodzić, gow3,cod mw3,... wiem bo mam kinecta, lt+2.0 i xboxa slima
     
  6. winner333

    winner333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wielkie. Rozumiem, że instalowałeś z Kinect Adventures? Można wtedy zaktualizaować offline czy trzeba podłączyć do neta?
    A miałeś kiedyś w jakiejś innej grze informację o aktualizacji? Trzeba wtedy aktualizować, czy coś się może zepsuć?
     
  7. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    jak miałem kinecta to w moim klocku było wgrane lt1.1 aktualizacje wgrałem wtedy z kinect sport,potem przerobiłem na 2.0 , i automatycznie po włączeniu xboxa i po podpięciu kinecta wołał o aktualizacje,zaktualizowałem i gitara
     
Wczytywanie...

Poleć forum