1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect is unplugged / jest odłączony ^^

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez Rafau666, Luty 11, 2014.

  1. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    elo, zna ktoś sposób na naprawę tego błędu? coś ambitniejszego niż odłączenie z prądu itp. :rolleyes: (które nie zadziałało ofc)

    Po odpaleniu xbox'a kinect działał bo puściłem wiązankę jakiemuś dzieciakowi w fifie, potem zgasł i mimo podłączenia pokazuje błąd z @up. Nie używam go i tak ale jak ktoś wie jak to naprawić to pisac :wink:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Niby odlaczony ale sproboj skalibrowac kinecta

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nie widzi go w ogóle, nie da się

    mówimy oczywiście o wersji od one'e jakby ktoś nie wiedział :>
     
  5. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Puściłeś wiązanke do jakiegoś małoletniego i MS Cię odciął od kinekta :)
     
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz gwarancje bo to One to odeślij lub daj zapytanie do ms raczej sam nic nie zrobisz.
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    poczytałem trochę, podobno pomoże factory reset albo wymiana na nowego przez ms^

    Dziwne że nikt nie miał jeszcze tego problemu bo w sieci jest dość popularny np. tutaj czy tutaj
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kto miał to pewnie już do ms wysłał i rzadki przypadek z tym kinect jak z napędem padającym.
     
  9. p0358

    p0358 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    135
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Mi się tak czasem dzieje, jak przestawiam Kinecta. :( Czasami wystarczy poruszać kablem, czasami full reset.
     
Wczytywanie...

Poleć forum