1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect, jaki dash, przerobiona konsola.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adam34689, Listopad 18, 2010.

  1. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Xbox 360 elite jasper przerobiony (nie wiem jaki rodzaj przeróbki), nie łączę się z Live (nie mam bana, ale po prostu unikam problemów)

    Jutro mam zamiar jechać po Kinecta. Mam kilka pytań:

    1.Jaki dash trzeba wgrać pod Kinecta?

    2.Czy jak wgram dash pod Kinecta to będą mi chodziły piraty?

    3.Czy mogę dostać bana offline (szkoda by było bo mam dysk)?

    Założyłem ten temat, ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na te pytania. Proszę o pomoc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Musisz wgrać oficjalną wersję Dasha od Kinecta(poszukaj na forum)
    2.Tak.Będą chodziły , ale pod żadnym pozorem nie włanczaj AC , NSF HP i Fable 3 , bo one oflagowują konsolke i nie działają .Będą działać dopiero na LT 1.1 , chociaż gdy posiadasz napęd Samsung lub Benq , to normalnie będą chodzić.
    3.Nie .Bana nie dostaniesz , jeżeli nie grasz przez neta.;)
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    mam chyba napęd liteon, a oflagowanie konsoli może mnie w **** pocałować bo z live się nie łączę nigdy
    To nie będą mi chodzić te najnowsze gry? a jak wgram betę dasha?
     
  5. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz mieć oflagowaną konsolkę , poprzez włonczenie AC lub FABLE 3 na tym nowym dashu od kinecta;d.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    tak, a czy mi te gry będą działały? jak już pisałem oflagowanie może mnie w **** pocałować bo nie gram online
     
  7. marekpl

    marekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    podpinam się pod pytanie.. czy jak włożę do napędu np. Fable 3 zostane oflagowany to żadna gra (pirat) nie będzie mi już działać? nawet te starsze tytuły?
     
  8. busek

    busek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    a ja mam pytanie
    jeżeli konsoklę ma przerobioną iXtreme 1.6 i jadę na dashu 9199 to czy musze obawiać siętych wszystkich ap2.5, flagowania konsoli i reszty?
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Aby Kinect działał trzeba dash'a od kinecta to po pierwsze. Po drugie Na dashu 9199 AP 2.5 się nie odpala ale nowe gry wołają o aktualizacje -.- więc też nie pogracie chyba ,że tam jakiś sposób znajdziecie. Jak zostaniesz oflagowany to nie będą ci chodziły te gry ,które wcześniej nie chodziły czyli z AP 2.5. I gry startowe na kinecta działać będą ale z przyszłymi może być problem. Rozwiązanie: Kup kinecta ,zaktualizuj dasha, Graj w tych 5 gierek co wyszły już ,czekaj na LT +. Upgrade FM do LT + i będzie śmigać wszystko.
     
  10. josephb

    josephb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    ja od zeszłorocznej fali banów nie podlaczam się do neta i tez mam gdzies oflagowanie wiec sprawdzilem jak to jest, wlozylem AC i zaktualizowal mi sie dash, ofc AC sie nie wlaczylo ale fable tak jak dzialalo przed tak dziala i po wiec nie wiem o co wam chodzi .. tylko AC nie dziala.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. maniak77
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    157
  2. Chelma
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    167
  3. woko
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    213
  4. kuBi14
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    310
  5. Vuaevo
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1678

Poleć forum