1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect jako SKAPE w PC

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez olej-xbox360, Maj 9, 2012.

  1. olej-xbox360

    olej-xbox360 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, czy ktoś by mi dał sperowniki do win 7 do kinect żeby był jako sKAPE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Chyba masz na myśli ''SKYPE''?? o_O
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tez wasnie sie zastaawialem co on napisal

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    co to są sperowniki ?
    da się podłączyć kinecta do peceta w ogóle ?
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    i co tam z tym podłączaniem do PC ?
    da rade czy nie ?
    bom sam ciekaw
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
  8. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    da rade jako gadzet funkcjonalnosc mocno ograniczona
     
  9. klik34

    klik34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ten kinect tak [​IMG]
    Ten kinect nie bez przerobienia wtyczki [​IMG]
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ten drugi co podałeś w pudełku ma przejściókwę na usb i zasilacz :D
     
  11. klik34

    klik34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A no chyba że :D Myślałem że ma sam zasilacz. Swojego kinecta mam w zestawie ze slimką i nie mam przejściówki dlatego myślałem że i tu brak.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo slimka ma takie przerobione wejście dla kinecta a dla strych modeli potrzeba wtyczki usb i zasialcza
     
Wczytywanie...

Poleć forum