1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect Karta konfiguracji

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez Famous, Październik 25, 2012.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Witam dotarł dziś do mnie kinect problem w tym że nie mam tej całej kary kalibracji ;\ co teraz mogę zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ta karta jest w kinect adventures. Wiem ,ze w konfiguracji jest wybor konfiuracji z karya ale i bez ale nie wiem na czym polega zapewne da sie i bez niej. Musisz sprobowac bez.
     
  4. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    problem w tym że nie mam owej gry kupiłem samego kinecta z zasilaczem
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    W dashu jest w ktoryms ustawieniu jest wybor ustawienia z karta lub bez .bo sie pyta ,daj bez moze tez sie da
     
  6. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    jak jest "bez" to pisze żeby wejść na support, na support pisze że można zamówić ową karte ...
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wydrukuj sobie, myślę że szukając w google obrazy znajdziesz taki obrazek.
    musisz tylko znać dokładne wymiary takiej karty w cm żeby dostosować wydruk i tyle :)
     
  8. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    będę wdzięczy jak ktoś by skanował oryginał swój :) albo pomógł znaleźć dobry obraz

    ps. fajna sygnatura ;D
     
  9. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    1 osoba to lubi.
  10. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A tak w ogóle co daje ta konfiguracja z kartą? Ja ustawiłem tylko kąt nachylenia oraz rozpoznawanie i wszystko działa.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @UP
    jak sama nazwa wskazuje - kalibruje sensor.
    dzięki tej karcie kinect zbiera informacje na temat odległości, po kalibracji z tą kartką lepiej wychwytuje ruchy (albo tak mi się tylko zdawało)
     
  12. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Tak właśnie jest,ja też kiedyś tą karte miałem i jak kalibrowałem kinect-a to było o niebo lepiej z wygrywaniem ruchów oraz odległością
     
  13. coolseba

    coolseba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  14. 77bastek

    77bastek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, mam do Was pytanie odnośnie kalibracji kinecta
    Mam lekki problem z ustawieniem mebli w pokoju i czasami kinect prosi o przesunięcie się do tyłu. Czy posiadając kartę kalibracyjną z Kinect Adventures można ją przeskalować skanerem na nieco mniejszą i w ten sposób kinect będzie rozpoznawał osobę grającą, jako stojącą w prawidłowej odległości od kontrolera?
    Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę łagodnie bo to moje początki z x-em :smile:
     
Wczytywanie...

Poleć forum