1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect komendy głosowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam1329, Grudzień 2, 2010.

  1. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy w kinect w przyszłości będzie można wypowiadać polskie komendy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    pewnie tak, to chyba oczywiste, a uprzedzając twoje pewnie kolejne pytanie, czyli kiedy odpowiem Ci od razu... niewiadomo jak M$ zrobi co trza bo będzie.
     
  4. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tego Ci nikt nie powie, ale angielskie komendy są tak banalnie proste, że nie powinny sprawić Ci problemów. Tym bardziej, że Kinect wspiera wiele przekłamań (np. „iksboks”, zamiast „eksboks”)
     
  5. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zamierzam kupić kinecta w lato 2011 dlatego się pytam.
     
  6. adam1329

    adam1329 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy może lepiej teraz kupić z kinect tylko że ja mam taki problem że mam mały telewizor i nisko położony i mało miejsca.
     
  7. Mariuszn80

    Mariuszn80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sól
    to od razu ci powiem odpuść sobie ja próbowałem na 23 cali monitor i porażka a tych 1,8 nie przeskoczysz
     
  8. mareee

    mareee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Większy telewizor i dużo przestrzeni potrzeba..
     
Wczytywanie...

Poleć forum