1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect lt3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marchew1991, Grudzień 3, 2012.

  1. marchew1991

    marchew1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam pisze w takiej sprawie. Dostałem teraz kinecta na kilka dni na przetestowanie sobie na konsolce. Mam konsole elite jasper lt3 dash 15574. Pytanko mam takie jak zrobic zeby kinect działał po podłączeniu do konsoli abym mogl sobie w cos pograć? ma ktoś moze jakis poradnik albo coś. Bo tam jakies aktualizacje woła ten kinect itp. Nie podłączałem konsoli do internetu bo sie boje o bana. Ogólnie proszę o wszelkie typu porady jak go zainstalować? wgrać? zrobić tak żeby śmigał i nic nie uszkodził ani nie usunął przeróbki. Proszę bardzo o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Wrzuc sobie aktualizację na pendrive i zaktualizuj konsolę.Możesz podpiąc konsolę pod internet bo bana .. nie dostaniesz
     
  4. marchew1991

    marchew1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a cos wiecej na ten temat? bo za duzo mi to nie mowi
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    włóż jakąs płytę z grą na kinecta....aktualizacja zrobi sie z gry
     
  6. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Do tej konsoli potrzebujesz wpierw przejściówkę z zasilaczem..
     
  7. marchew1991

    marchew1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mam takie pytanie jeszcze bo znalazłem takie cos:
    http://xboxforum.pl/kosz-53/ixtreme-lite-touch-3-kinect-121502/
    i ta podany jest adres do aktualizacji dasha. Prawdopodobnie jest to dash 16202 czy nie usunie mi on przeróbki konsoli? i czy wtedy kinect bedzie mi chodzic?

    chyba raczej skoro podpielem i mi wolalo aktualizacje to znaczy ze mam przejsciowke co;>

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  8. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Poszukaj było już.. Ten Dash nie usuwa przeróbki.. Dla bezpieczeństwa wgrywasz wpierw starego flasha, akutalizujesz dopiero i na koniec przerabiasz napęd jeszcze raz.. ale to akurat według uznania..
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Przy lt 3.0 mozesz nawet aktualizowac z xbl, nic sie z przerobka nie stanie.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zrób aktualke z sieci lub z gry...obojetnie....nie komplikuj na siłę sprawy
     
  11. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Nie przy każdym update'cie ;).. Tzn. kiedyś się może zdziwić jak nie wejdzie na forum a pobierze ;).
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @up

    Dla mnie jest to oczywiste, przed kazda aktualizacja przegladam forum i czekam na informacje :>

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  13. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam troche inne pytanie ale nie chce zaladac nowego teamtu.Jaka jest szansa na dostanie bana mając LT 3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum