1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect na święta- cena

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez komaros, Listopad 28, 2010.

  1. komaros

    komaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam chciałbym rozpocząć dyskusję na temat ceny kinecta w święta. Czy myślicie że stanieje? Jeżeli tak to do ilu? A czy ktoś wie gdzie można kupić Kinecta (samego) w Łodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    z tego co wiem a pracuje w markecie to kinekty bedą o koło 6 grudnia ale na nasza siec około 40 szt. na całą Polske (carrefor) i też nie wiadomo czy będą sprzedawane z kablem do starego xboxa,bo ja swojego kupilem samego bez kabla za 619zl w Mega Avansie.
     
  4. nes1212

    nes1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można kupić w media markt za około 550zł, gdyż teraz nieco potaniał, ale na razie nie radzę się śpieszyć, ponieważ nawet nie ma w co grać oprócz fight uqaced i harrego pottera.
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    co do ceny może stanieć
    słyszałem że kienct nie działa na polskim xbla
    chciałem migrować ale mam kinecta i to by mnie wkurzyło
    podobno nie działają komendy glosowe
    jest to prawda??
     
  6. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a one sa mediasie sprzedawane z kablem?
     
  7. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie działają komendy,z tego co słyszałem.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Wydaje mi się że potanieje, taki to okres że każda firma chce zarobić, a MS należy do tych którzy kase baaardzo lubią.
     
  9. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    A ktora firma nie lubi kasy??? Sam bym tak zrobil na ich miejscu...
    Na allegro kinect OEM ~575zl, a BOX z zasilaczem ~650.
    Oczywiscie z czasem bedzie tanszy, ale w szale swiatecznych zakupow, malo kto sie tym przejmuje...
     
  10. triplex

    triplex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Komendy głosowe działają pod warunkiem że język masz ustawiony na angielski
     
  11. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    orientuje się ktoś gdzie teraz można najtaniej kupić kinecta ale do starszych xboxów?
     
  12. dumber2004

    dumber2004 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hehe Kabel jest w Anglii jest w każdym zestawie . A wiec nie chce mi się wierzyć ze w Polsce niema tego kabla w zestawie (może to sprzedawcy łoją te kable) No chyba ze Polska to dalej ciemnogród SZKODA

    Ceny raczej nie spadną na święta w Anglii zachęcają do kupna w ten sposób ze jak kupisz Kinecta to gdy kupisz odrazu gry do niej to kazda gra będzie o połowę taniej. Ja tak kupiłem kinekta..

    Komendy głosowe działają ale po angielsku

    I niem takie coś jak kinect do starszych xboxów. Kinect działa z każdym xbox 360 tylko ze do starszych jest potrzebny ten kabelek
     
  13. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dumber nikt nie kradnie tych kabli wierz mi tylko na allegro ludzie sprzedaja kinecty glownie z zestawu kinect konsola a pewnie wiesz ze taki zestaw jest bez zasilacza do starszego xa. dlatego pytam gdzie kupic najtaniej kinecta zeby dzialal ze starszym (czyli zeby mial ten zasilacz, trudno sie domyslic?) bo na allegro są 650zł +-.
    pozdrawiam
     
  14. Marwo

    Marwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja was nie rozumiem. Jak kupowałem kinecta 2 tygodnie temu w RTV EURO AGD to dostałem pudełko ze wszystkimi kablami. Było wszystko łącznie z przejściówką i zasilaczem. Na allegro widocznie starają się wydusić jak najwięcej z ludzi wciskając im po prostu same kontrolery za cenę podobną jak w sklepie za zestaw. Naprawdę czasem warto kupić w sklepie i mieć pewność, że zestaw jest kompletny.

    Co do tematu to jeżeli kinecty nie potaniały do tej pory to mała szansa aby jeszcze staniały. Może na 2 tygodnie przed świętami, ale i tak mało realne, bo kinecty szybko schodzą bez względu na cenę więc po co obniżać...?
     
  15. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Może na święta potanieją max do 80 zł
     
  16. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    więc w jakim "normalnym" sklepie kupic najtaniej?
     
  17. tadel

    tadel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    vobis? reset.com.pl? tu maja z zasilaczem............oops mieli
     
  18. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    ciekawe skąd taka informacja?;)

    a czy wy byście obniżyli ceny produktu w takim okresie jak święta? jak ktoś będzie chciał kupić to kupi i bez znaczenia jest czy cena niższa będzie o 20, 50 czy 100 złotych? a jak będzie wyższa o 20 lub 50 zł to i tak kupią by znalażł się pod choinką!
     
  19. pomor1973

    pomor1973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest w gazetce promocyjnej od 1.12.2010 do 12.12.2010 sieci Auchan za 599zł - niestety nie pisze czy to wersja box czy oem, także prośba aby ktoś się pofatygował do marketu sprawdził i napisał.
     
  20. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    jest to wersja box ale juz ich nie ma... w gdansku przynajmniej :) bylem w 2 sklepach auchan i powiedziano mi ze po dostawie rozeszly sie w 2-3 godziny :D a i tak mieli ich tylko po kilka sztuk(nawet nie 10)....
     
  21. karas2002

    karas2002 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin / Barlinek
    Kinecty od dzisiaj są w Media Markt. Wersja Box za 599zł.
    Ja swojego doraźnej już w sobotę w Gorzowie, niestety nie mam dem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum