1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect nie działa :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RobertMTT, Sierpień 10, 2015.

  1. RobertMTT

    RobertMTT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich.
    Kupiłem parę dni temu xbox'a 360 slim z dyskiem 120gb jest on prawdopodobnie przerobiony ponieważ działają na nim nieoryginalne gry oraz mam do niego jakiegoś pendraka z programem freestyle, gry zapisane na dysku działają bez płyty. Kupiłem dziś sensor kinect. Po podłączeniu go i włączeniu konsoli wyświetla się komunikat o tym że do działania kinecta potrzebna jest aktualizacja systemu i aby ją uzyskać należy zalogować się do xbox live. Nie mogę połączyć sie z xbox live ponieważ występuje błąd DNS. Wersja systemu to 2.0.16547.0 nie chcę stracić przeróbki więc co zrobić by kinect zadziałał i by gry ściągane z internetu też działały. Proszę o pomoc i wyrozumiałość jestem zielony :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3466
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie prawdopodobnie tylko masz RGH zobacz do działu z tą modyfikacją i tam znajdziesz poradnik jak to zrobić. RGH nie stracisz co najwyżej złapiesz BANa na live ale skoro był błąd to się prawdopodobnie nic nie stało, jak skonfigurować też masz w poradnikach.
     
  4. RobertMTT

    RobertMTT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko że nie mogę tam pisać postów bo dopiero założyłem konto :( Co muszę zrobić by uruchomić kinecta? Ściągnąć z internetu taką samą wersje jaką mam teraz i z pena aktualizować czy coś innego?
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3466
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak jest napisane pobrać aktualizację o tej samej wersji wrzucić na pendrive, zmienić nazwę folderu itd...
     
  6. RobertMTT

    RobertMTT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobrałem dash taki jak mam na konsoli, rozpakowałem, zmieniłem nazwę. Konsola wyłączona wpinam pena aktualizacja nie startuje. Nie wiem co jest nie tak...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz pena i kinecta w oryg dashu, a nie w fsf

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  8. RobertMTT

    RobertMTT Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Już dałem sobie radę dziękuje za odpowiedzi temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum