1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect nie widzi nóg

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jimi1111, Styczeń 22, 2012.

  1. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem z kinectem otoz nie widzi moich nog. Daje w ustawieniach sledzenie ruchow cos takiego i te kreski co mnie widza ida tylko przez glowe i rece. Jak zrobic zeby nogi widzial kinect tez?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    W ustawieniach możesz go ''obniżyć''. Ruszasz nim góra-dół, jak Ci pasuje. Musisz tego poszukać w ustawieniach, bo jestem teraz poza domem, a robiłem to ostatnio jakieś 7 miesięcy temu ;)
     
  4. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ustawialem gora, dol i nic to nie daje dalej nie widzi!! Co trzeba zrobic zeby kinect widzial nogi??
     
  5. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    może masz kiepskie oświetlenie ?
     
  6. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wydaje mi się ,że stoisz za blisko musi być minimum 1,5m od tv
     
  8. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Ja muszę stać jakieś 2.5m od kinecta... :/ To też zależy od wzrostu... :p

    Zobacz, czy się któreś szkiełko nie zabrudziło...
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    niektóre gry jak nie wymagają widoczności całego ciała np takie co się gra głównie rękami:)
     
  11. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Kolega pewnie próbuje odpalić to z Kinect Adventures, gdzie wymagana jest cała postać widoczna. Jedynie chyba ta demówka Kinect Free Ride (czy jakoś tak) wymaga widoczności tylko od pasa w górę...
    Tak, czy inaczej powinno go całego widzieć.

    Jeżeli masz tak od nowości, to wal z tym na gwarancję...
     
  12. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chce odpalic Winter Stars. Cos takiego. Przed chwila chcialem z odlegloscia 2,5 m. ustawic kinect i nic. Szkielko przeczyscilem i dalej nic!
     
  13. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    No to zostaje gwarancja, bo może być po prostu wadliwa sztuka. Zdaża się, jak z każdym sprzętem...
     
  14. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale z gwarancja chyba nie za bardzo poniewaz kupilem w komplecie z xbox 360 slim 250 gb. a xboxa przerobilem. Wiec chyba nie moge oddac na gwarancje
     
  16. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak przerobiłeś i nie masz bana to możesz normalnie wysłać gwarancja normalnie jest na kinect czy pada itd
     
  17. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale tylko kinecta mam wyslac??
     
  18. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak wypełnisz to z ms to kurier chyba po to przyjeżdza
     
  19. jimi1111

    jimi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  20. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Witam! Ten sam problem, Kinect działał super, przenosiłem go w różne miejsca, do baru do studia w domu i było OK. Aż pewnego dnia poprostu przestał widzieć nogi a ręce czasami skaczą. Gdy robię konfigurację / kalibrację to czasami nie widzi w ogóle gracza a częście nie widzi nóg. Czasami bardzo rzadko uda się skalibrować, wszystko jest OK w menu. Lecz po uruchomieniu gry już nie da się nią sterować... Czyściłem szkiełka, prztawiałem wyżej niżej dalej bliżej i to samo. Jakieś pomysły co to może być?
     
  21. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    raczej uszkodzenie mechaniczne
     
Wczytywanie...

Poleć forum