1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect + Nowe zabezpieczenie xbox'a (Moje pytania)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathiz, Listopad 27, 2010.

  1. mathiz

    mathiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, mam do was parę pytań, długo nie zaglądałem tutaj a widzę że się sporo zmieniło.
    1. Chciałbym kupić kinecta, a mam Arcade, czy będzie działać ?(widziałem na allegro prawie wszystkie pod Slima OEM)
    2. Mam zbanowaną konsolę, czy zainstalowanie dasha na kinecta nie będzie problemem ?
    3. Czy trzeba koniecznie przerabiać konsolę, żeby odpalić nowe gierki, jak np AC Brotherhood ? (Flasha mam 1.4, a Wave zmieniam sobie programikiem)
    4. Czy gry na kinecta też są "zabezpieczone" tym AP 25 ?.\

    Jak sobie przypomnę więcej to dam znać :p, a za odp z góry dzięki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    1.każdy kinect pasuje tylko że do slim jest inne wejście a do zwykłego podłącza się bodajże 2 kablami usb nie jestem pewien jak ale da się na 100% i wszystko jest w zestawie.
    2.nie nie będzie problemem
    3.możesz wgrać 3xdash sposób jest na forum polega na wgraniu 3 dashy po kolei
    4.tak też są.
     
  4. mathiz

    mathiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś podać link do tematu z tymi dashami ?, bo jak widze to nie ma sensu kupować Kinecta jak sobie z tym najpierw nie poradzę. (Edit, O ile się nie mylę, mam napęd Hitachi.)

    @Edit2
    Muszę powiedzieć że trochę już na tym forum oglądam i nic nie moge zaczaić ...
    Nowe Dashe, dyskusje o napędach.., metoda 3 dashy (nadal nie znalazłem ;d).
    Mogłby mi ktoś pokrótce opowiedzieć co i jak, napęd mam Hitachi spoofowany na Samsung, lub odwrotnie. Flash iExtreme 1.4.
    Konsola zbanowana. Xbox Arcade.
    Czytałem coś też o firmware LT+, ale zdaje mi się że to tylko do Liteonów, tak ?
    Czy ta metoda 3 dashy wystarczy ?, czy będe musiął się jeszcze męczyć, do tej metody potrzebny jest Kinect ?.
    Bo jeden z dashy nazywa się Kinect Beta (z tego co pamiętam).
    Czy na tym dashu można grać bez kinecta ? i czy można normalnie skakać po Menu padem, a nie machając rękami przed Kinectem którego jak narazie nie posiadam ?

    @Edit3
    Przeczytałem że metoda 3dashy jest tylko i wyłącznie na Lite On'a lub BenQ
    Czekam na odpowiedzi.

    Z góry dzięki za odpowiedzi

    @Edit4 (troche dużo tych editów a odpowiedzi mało ;p)
    Mój napęd to Samsung, a wsześniej był chyba Hitachi.
     
  5. mathiz

    mathiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, już jestem oczytany, zostaje mi tylko LT+
    A co do tego,
    LT+ Działa tylko na liteony ?
    Czy już wyszło ? (tzn można pobrać skądś ?)
    Czy będe mógł sam wgrać na swoją konsolę tego softa ?(obecnie ixtreme 1.4)
    Jaka jest tego pełna nazwa ? ;d
    @Edit
    Właśnie przeczytałem że napędy Samsung (taki jaki posiadam)
    Nie mają problemu z AP25
    "Q: What about the Hitachi or Samsung drive?
    A: Maybe - There is no AP25 on older Hitachi Drives (46/47) but there may be AP25 checks on the newer Hitachi drives (58/78/79). Samsung is reported not to have AP25 BUT some users have had issues booting games - so LT+ for these drives may be looked at after the Slim is done."

    Z oficjalnego forum team-Xecuter
     
  6. mathiz

    mathiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czekam już drugi dzień, naprawde nikt nie potrafi chociaż pare słów odpisać? ((REFRESH))
     
  7. mathiz

    mathiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    gry na kinca nie mają ap2.5 nie kłamać
    wgrywa sie tylko do nich ssv2 ale to jak na online;))
     
  9. mathiz

    mathiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ssv ?? <--- Co to jest bo tego nie znam, ja mam zamiar kupić właśnie kinecta. I zbanowana konsola więc nic online nie pobiore.

    Ma Ktoś napęd SAMSUNGA ??
    i sprawdzał czy AP2.5 nie sprawia MU problemów ?
    Bo LT+ tylko na Liteony i Benqi chyba są.
     
Wczytywanie...

Poleć forum