1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect od konsoli slim.

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez PeeROeSTeO, Listopad 29, 2010.

  1. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    Witam. Mam pytanie. Czy jeżeli kinect pochodzi z zestawu z konsolą slim to czy istnieje możliwość podpięcia go do zwykłej wersji konsoli? Mam Jaspera PREMIUM. Słyszałem też że trzeba dokupywać do tej wersji jakąś przejściówke ale nie wiem czy to prawda. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak każdy kinect jest taki sam każdy ma sposób podpięcia do slim i zwykłego.
     
  4. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kinect w zestawach i OEM posiada tylko jedną wtyczkę! Przejściówka jest konieczna
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Cwaniaczki wyciągają z zestawów kinecty. Nie kupujecie takich kinectów jeśli nie macie slimek
     
  6. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    a ile kosztuje taka przejściówka i co to jest wersja OEM?
     
  7. emilek_kg

    emilek_kg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OEM to wersja bez pudełka, instrukcji i dodatkowych kabli czyli przejściówki na zwykłe usb i bez zasilacza. Co do ceny to kilka wątków niżej jest identyczny temat i tam była rozmowa o tym. Ogólnie nie są normalnie dostępne te zasilacze i przejściówki.
     
  8. tok

    tok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, muszę się pochwalić że sam sobie zrobiłem taką przejściówkę i działa.
     
  9. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Szkoda ze wolisz sie chwalic zamiast wytlumaczyc jak to zrobiles...
     
  10. tok

    tok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę bardzo. Sposób wydaje się drastyczny ale... Trzeba odciąć istniejące zakończenie, w środku znajdziemy 5 żyłek w różnych kolorach. dalej potrzebny nam będzie zasilacz 1A 12V i wtyczka USB (ja taką miałem od niedziałającej przejściówki RS232). Każdy kolorek ma swoje przeznaczenie. Biały DATA- Zielony DATA+ (albo odwrotnie)Czarny GROUND Czerwony 5V Brązowy 12V. Treaz to tylko odpowiednio poskręcać (dobrze też polutować) i Hurra. U mnie działa ale musiałem skrócić maksymalnie kabelek od wtyczki bo wyskakiwał błąd kontrolera USB - po skróceniu wszystko działa bez zarzutu. No minus taki że o gwarancji można zapomnieć
     
Wczytywanie...

Poleć forum