1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect - piraty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fobis33, Czerwiec 26, 2011.

  1. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Na wstepie chcialbym przeprosic bo stworzylem temat w dziale sprzet ale tam nikt mi nie chcial odpowiedziec a bardzo zalezy mi na czasie.
    Otoz prawdopodobnie jutro lub pojutrze kupie kinecta ale drecza mnie 2 pytania :

    1) gdzies znalazlem ze na kinect'cie nie dzialaja piraty-opinie sa oczywiscie rozne ale sie przestraszylem (tj np dance central jakbym sciagnal i nagral) .. czy to prawda ze nie dzialaja? czy jednak dzialaja?
    2) oraz czy zrobic tak : ze gdy wlacze kinecta - wlozyc gre kinect adventures i zainstalowac aktualizaje? (bo ktos napisal ze wszystko gladko poszlo tylko ze od tej pory nie dzialaja mu gry [piraty] )...

    Prosze o wyrozumialosc :( bardzo zalezy mi na odpowiedziach a w tym dziale je zapewne znajde :<

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    1) działają
    2) jak masz lt + 1.9 to instaluj i graj jak nie to wgraj lt+ 1.9
     
  4. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    2) a jezeli mam lt+ 1.1 to beda jakies problemy?
    a czemu mialby sluzyc (oczywiscie w tym przypadku) w takim razie lt+ 1.9?
     
  5. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Na LT+ 1.1 pirackie wersje gier na kinecta zadziałają bez problemu. Chodzi o to, że po wgraniu dasha 13146 reflas***e się napęd i trzeba wtedy jeszcze raz wgrywać przeróbkę.
     
  6. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    jak masz 1.1 to pograsz ale nie pograsz przez neta ;) jeżeli chcesz grać przez XBL to flash do lt + 1.9 trzeba zrobić btw nie podłanczaj czasem teraz xboxa do neta ;)
     
  7. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    aa to to wiem ze dash kasuje przerobke :) myslalem ze o cos innego chodzi (np cos zwiazanego z kinectem czy cos)
    a konsolkie nie podlaczam nigdy do neta... to dzieki panowie :) uspokoiliscie mnie :)
    pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum