1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect problam z aktualizacją.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez machos89, Wrzesień 18, 2011.

  1. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Wszystkich. Wczoraj pożyczyłem od znajomego kinecta, ponieważ chcę sprawdzić jak faktycznie to się sprawuje. Podłączyłem po mojego Xboxa 360 w wersji slim z dyskiem 250. Przy pierwszym uruchomieniu z podłączonym kinectem wyskoczył mi komunikat, że musi zostać przeprowadzona najpierw aktualizacja sensora Kinect. Ok dałem aby aktualizował i za każdym razem wyskakuje mi ten błąd aktualizacji 351f-0000-c000-0700-8000-4005 . Dodam tylko, że mój xbox jest przerobiony LT 1.9 . Czy ktoś wie w czym jest problem i jak go rozwiązać ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to masz po przeróbce . musisz ściąnąć dash 2.0.13146.0 wgrać na pena .włożyć pena i włączyć xa i powino pójść .póżniej 2.0.13599.0 i wgrać lt 1.91 do napędu. od kinecta to nie jest napewno musiałeś jakąś gre włączyć co wymaga dasha 13xxx i dash z xbox.com
     
  4. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeśli podpinasz pierwszy raz kinecta konsola musi ci ściągnąć nowa aktualizacje do niego nawet bez wkładania do napędu gry inaczej nie zagrasz (nie uruchomisz) a reszta to już jak kolega pisze ;)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wystarczy zainstalować dash z kinect adventures.podejrzewam ,że zakładający temat ściągnął ją z live albo xbox.com. bo kinect prosił o aktualizacje i się ściagnełą usuwająca lt. i jak napisałem wyżej zrobić z tymi dashami i będzie można grać na orginałach i lt wgrać .
     
  6. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po wielu próbach klikania na aktualizacje na xboxie w koncu została ona zainstalowana i na dodatek przeróbka X'a nie została cofnięta. Pozdrawiam.
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    slimki mają zablokowany napęd przed zapisem więc raczej nie ma szans na cofnięcie przeróbki chyba ,że jest napęd 9054
     
Wczytywanie...

Poleć forum