1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect problem z komendami głosowymi

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez Daniok1922, Listopad 16, 2010.

  1. Daniok1922

    Daniok1922 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z komendami głosowymi w moim kinekcie , kalibrowałem juz go chyba z 100 razy i dalej nic słowo "XBOX" wymawiałem na 100 rożnych sposobów i nic co możne być tego przyczyna miał ktoś już podobny problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
  4. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Albo jesteś na polskim live - wtedy nie działa :p
    Swoją drogą do komend, trzeba być ciągle podłączony do live'a ? Bo jak mnie rozłączy to komendy przestają działać :p
     
  5. PASSION

    PASSION Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wejdź w ustawienia konsoli i zmień język na angielski
     
  6. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
    ciekawe kiedy polskie komendy będą działać, o ile będą :)
     
  7. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze glupie pytanie ale gdzie sie zmienia jezyk w konsoli? Tylkjo umiem tak ze od nowa konfiguracje przeprowadzam
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @Lobo7
    ustawienia->system konsoli->język i ustawienia regionalne
    tylko że z tego co się orientuję w Polsce nie ma możliwości używania komend głosowych
     
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Myślę że jakby się region konsoli przestawiło(np. anglia) to by się udało
     
  11. Lobo7

    Lobo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziek iwielkie za odpowiedz. Faktycznie kretynskie pytanie bo odpowiedz bardzo prosta:p Zmiany regionalne nie daja mozliwosci komend glosowych. Komendy glosowe dzialaja tylko po podlaczeniu do live i tylko w usa w uk jakos mi nie dziala :/ Darmowego golda tez dostalem tylko na usa koncie nie na uk.
    Pytanie teraz za 100 pkt. Jak mozna usunac konto by zwolnic adres email do nowego konta?
     
  12. klaudio

    klaudio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aby komendy działały trzeba przestawić konsole na region np. UK lub USA i Język angielski i wszystko śmiga :)
     
  13. bolo9823

    bolo9823 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Racja ja tak zrobiłem i wszystko działa tylko jest jeden mały problem jak ustawie na język angielski to gry też będą po angielsku więc raczej to się nie opłaca tak ustawiać ; )
     
  14. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ile to tych gier masz po polsku ..... i tak prawie wszystkie są po angielsku więc żadna strata.
     
  15. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    No z tych pierwszych gier na Kinecta, tylko Dance Central nie jest po polsku..
     
  16. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jako pierwsze gry na kinecta pewnie zaliczasz wszystkie te,które mają w nazwie kinect? Kinect Adventures,Sports ?
    Kinect Animals niestety nie jest po polsku i przez to dużo traci.

    Ja mówiłem ogólnie o wszystkich grach,bo przecież to nie tylko kinectowych produkcji się tyczy ;)

    Te komendy głosowe to fajna rzecz ;) Jestem ciekaw jak bardzo się to rozwinie ..
     
  17. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Chodziło mi właśnie o te "startowe" tytuły. Co ty gadasz, przecież Kinectanimals ma polskie napisay - tzw. wersja kinowa..
     
  18. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem,nie grałem a kieruje się tym co widziałem na filmiku ...
    Napisy ok,ale raczej 6 letnie dziecko tego wszystkie nie przeczyta,a ta gra jest skierowana chyba tylko dla najmłodszego gronia odbiorców.
     
  19. Bruno

    Bruno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze Kinect Shape nie jest w wersji polskiej, bez polskich napisów... a w sumie szkoda.
     
  20. Kuku1985

    Kuku1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    Ja i tak przypuszczam że polska dystrybucja zawalczy o polskie komendy, przynajmniej mam taką nadzieję i czekam aż sprawa nabierze rozgłosu
     
Wczytywanie...

Poleć forum