1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect, przerobiona/zbanowana konsola i dash 2.0.12416.0 ?

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez rockobradford, Listopad 11, 2010.

  1. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, pytanko jak w temacie. Czy testował już ktoś na takiej konfiguracji? Czy trzeba aktualizować dash?( ten w/w to beta kinect ready) Czy zadziała na zbanowanej konsoli?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    inastalujesz najnowszy dash (jak masz bana to instalujesz offline) ale dash musi byc najnowszy, podlaczasz kinecta i grasz
     
  4. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Podłaczam sie do pytania bo mam akurat tak samo:

    lt, ban, stary dash
    i ochote kupic kinecta :p
     
  5. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ban nie ma nic do dzialania kinecta, musisz miec tylko nowy dash bo jest on po to zeby kinect dzialal,
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    kinect normalnie działa na przerobionej konsoli
    ale jak z grami czy mają ap2.5??
     
  7. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    te ktore wyszły jak narazie nie mają, uzytkownicy tego forum graja na piratach na kinect i nowy dash
     
  8. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak tylko czy do używania kinect MUSI być najnowszy dash czy wystarczy beta kinect ready czyli 2.0.12416.0?
     
  9. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Właśnie chciałem zainstalować nową grę i zawołał mi aktualizacje. Z płyty nie zainstalował,ale co najlepsze nawet oryginał nie działa bo też woła aktualizację .Co robić konsola przerobiona i niagram na live
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    zaktualizuj bo tylko f3 ma ap2.5
     
  11. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Zaktualizowałem jakąś najnowszą znalezioną na forum i jak narazie wszystko OK. Dzieciak zadowolony. Ale faktycznie musi być większy pokój bo zeby zagrać w dwójke to musi być troszkę miejsca.
     
  12. 997marek

    997marek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam pytanie do fachowców mam przerobiona konsole chce kupić kinekta konsola ma bana na live
    mam nowego dasha w wersji beta i dlatego moge grać w fable 3
    jak sie to ma do kinekta czy trza mieć pełnego dasha żeby go uruchomić samo sie aktualizuje po podłaczeniu kinekta
    generalnie kinekt a nowy dashboard a nowe gry typu fable3 co nie działaja na pełnym nowym dashboardzie
    Są tu takie asy co mi na to odpowiedza?
     
  13. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    Przyłączam się do pytania planuje zakup Kinecta przeróbkę mam 1.5 wiec gierki musze przerabiac na wave 2 i tak sie zastanawiam czy mi to w ogóle ruszy :/ bardzo prosze o pomoc jak to jest z tym.
     
  14. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam przerobioną ,paczuję do wave 3, nie mam podłączonej do internetu, musiałem wgrać najowszego dasha.Jak narazie wszystko OK.
     
  15. orb1tal

    orb1tal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
    Hey,
    mam przerobiona konsolke i też nigdy nie odpapalem LIVE. Jak kupie KINECTA i upgaduje dashborad to dalej bede mogl grac na kopiach zapasowych starych tylko Xboxowych i tych nowych dla KINECTA?
    Nie dostane bana offline? Mam twardy i szkoda by mi było ...a chciałbym juz kupic ta maszynkę.
    Pozdro.
     
  16. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Nie wiem jak z banem ale gry wszystkie hulają.
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Mój X360-Elite Jasper, przerobiony (nie wiem jaki rodzaj przeróbki)
    Pytanko: Czy Kinect nie usunie mi przeróbki, czyli czy będą w dalszym ciągu chodzić piraty?
    Pozdrawiam
     
  18. orb1tal

    orb1tal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
    twardy Ci chodzi?
     
  19. 997marek

    997marek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nikt mi nie chciał odpowiedzieć więc odpowiadam sobie sam
    Brat kupił dzis kinekta super zajefajna sprawa wystarczy beta dashboarda cos tam aktualizuje ale nadal beta
    czytajcie nadal można grać w Fable3 i bawić sie kinektem zdupcyli ci co zaktualizowali do pełnej wersji dasha
    bo se nie pograją w Fable 3 (póki co)
     
  20. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Potwierdzam, na dashu 20124160_BETA śmiga kinect i fable3.
     
  21. renter

    renter Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam do was pytanie czy opłaca się zostać na beta dashu czy zaktualizować do full wersji bo kinecta dostaje już niedługo i nie wiem co zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum