1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect rush disney adventure czy aktualizowac ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomaszekb24, Marzec 30, 2012.

  1. tomaszekb24

    tomaszekb24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. chciałem sobie ostatnio uruchomić gre kinect rush disney adventure i wtrakcie uruchamiania wywalił xbox komunikat o aktualizacji że bez niej nie zagram. czy takie aktualizacje sa bezpieczne ? mam przerobke LT ale niestety nie wiem jaką. jak sprawdzic jaka mam przeròbkę ? Dodam jedynie że bezproblemu uruchamiaja mi sie gry i instluja na dysku najnowsze w stylu kingdom alamur, ridge race unbounded skyrim 5 i inne ? Z gòry dziękuje za pomoc. Mój dash 2.0.13604
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Sprawdź w ustawieniach systemu jaki masz dashboard

    edit: To jest chyba bezpieczna aktualizacja kinecta nie systemu

    nie usunie przeróbki
     
  4. tomaszekb24

    tomaszekb24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sprawdzic jaki mam lt 2czy 3 da sie jakos ustalic ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A pamiętasz kiedy przerabiałeś?
     
  6. tomaszekb24

    tomaszekb24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie ze nie albo ok 20 ktoregos w grudniu lub na poczatku w styczniu olo 10. dodam jeszcze ze mam stara konsolke biala 20gb dysk
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    W tych okolicach wyszedł 3.0
     
  8. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    (star was kinect)cicha aktu. czyli wywali mi lt 2.0? cziy to tez sie tyczy kinect rush disney adventure? prosze o pomoc bo niewiem czy pozwolic jej sie aktualizowac z opcji plyty.nie mam podlaczonego neta do xboxa.
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  10. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    13599 bodajze ze starym menu jeszcze
     
  11. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ridge racer mi chodzi jescze po wgraniu typology
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Czyli masz dasha który usuwał przeróbke, Na 99% jest to aktualizacja kinecta
     
  13. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli moge gre wypalic,wgrac typology i jak zawola o aktualizacje pozwolic jej na to i(akt. kinecta)?
     
  14. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    i reszta gier bedzie chodzic?
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  16. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    oki serdecznie dziekuje pozdrawiam!
     
  17. tok

    tok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja tego nie rozumiem. Grałem sobie od 1,5 roku w różne gierki bez najmniejszych problemów. Ale kupiłem na alledrogo oryginał Adventures pod kinecta i stało się...
    Pozwoliłem na tę "aktualizację" w grze Adventures i w tym momencie pożegnałem się ze wszystkimi grami, które dotąd mogłem bez problemu uruchamiać - nie rozpoznaje płyt. Czy żebym teraz mógł np włączyć Fallouta muszę jakoś ingerować w konsolę czy muszę jakoś te moje kopie na nowo nagrywać?
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przerobic tylko ponownie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja usunęła ci przeróbkę. Przerabianie obrazu nic nie da. Musisz jeszcze raz przerobić konsolę.
     
    1 osoba to lubi.
  20. tok

    tok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok Przyznaję szczerze, że nie mam pojęcia o przeróbkach - po prostu ktoś uprzejmy kiedyś to dla mnie zrobił i chwała mu za to, ale ponieważ wygląda na to, że będę musiał się ponownie do niego uśmiechnąć chciałbym wcześniej wiedzieć czy: żeby sytuacja się nie powtórzyła muszę się zdecydować i po przerobieniu w przyszłości grać tylko kopiach lub nie przerabiać i inwestować w oryginały?
    bo rozumiem, że te ukryte aktualizacje w oryginałach będą sukcesywnie usuwały przeróbkę? Czy jest jakaś metoda przerobienia konsoli, która pozwoli czasem zagrać z kopii a czasem z oryginału?
    Zaznaczam, że nigdy nie podłączałem i nie mam zamiaru podłączyć konsoli do sieci.
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz zawsze grać na oryginałach i piratach (jeśli masz przerobioną konsolę). Żeby ustrzec się przed usunięciem przeróbki, sprawdzaj co jakiś czas forum, a szczególnie ten temat: http://xboxforum.pl/dash-200/nowy-dashboard-pytania-i-odpowiedzi-92737/
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum