1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect SPORTS a komendy glosowe...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azux, Grudzień 21, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam kilka pytan:
    1. mam gre Kinect Sports i jestem ciekawy jakie sa na nie komendy glosowe oraz jak je uaktywnic albo wlaczyc ?
    2. Czy nawet jak nie mam wlozonej plyty to moge uzywac komend glosowych ?
    3. Prosze o wszystkie komendy glosowe jakie znacie...

    Czerwony kolor jest dla moderatorów /BaX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Prawdę mówiąc Twój post powyżej też nic nie wnosi...

    1. W Kinect Sports nie ma komend głosowych - nie każda gra na kinecta musi mieć, ba - jest ich znikoma ilość.
    2 i 3. Nie wiem czy pytasz o Kinect Sports czy ogólnie o Kinect'a. Sprecyzuj.

    I nie pisz taką dużą, czerwoną czcionką, proszę Cie...
     
  4. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ogólnie do kinect. Niewiem wgl jak włączyć żeby te komendy działały
     
  5. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Z tego co wiem, trzeba być podłączony do Xbox Live i nie może być to konto na Polskę...
    Komendy uaktywnia się w Dashboardzie pod Kinecta.

    Jak powiesz samo "Xbox!" to powinna pojawić się na dole belka, informująca jakie komendy możesz wypowiedzieć. Standardowo jest to Xbox Next, Xbox Previous, Xbox Play Disc, + to wszystko co aktualnie widzisz w tym Kinectowym dashboardzie czyli friends, achievements itd. Ogólnie uważam, że na chwile obecną komendy są zbyt ubogie i prawdę mówiąc poruszanie się za ich pomocą jest mniej wygodne niż ruszanie ręką.
     
  6. CybPL

    CybPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może być konto na Polskę. Chodzi o to aby ustawić konsolę na Angielski - bo w takim języku rozpoznaje mowę.
     
  7. azux

    azux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzieki chlopaki pomoglo :)
     
  8. KamiLLCR7

    KamiLLCR7 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum