1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect,Star,Wars,2012,PAL,XBOX360,SRT,Wersja,Polsk a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamiq, Maj 21, 2012.

  1. adamiq

    adamiq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kinect.Star.Wars.2012.PL.PAL.XBOX360-SRT | Wersja Polska

    Mam iso o wartości 8.13 gb
    8 534 030 kb - próbując wypalić dostaje informację ,że za mało miejsca na płycie.
    Czy wielokość tego iso jest prawidłowa - chodzi o wersję polską.
    Czy jakimś specjalnym programem trzeba to robić ?
    Czy ktoś miał podobny problem - proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jest to gra XGD3, więc nic dziwnego że jest 'za duża' na płytę, musisz nagrać opcją TrunCate w IMGBURN i będzie działać.
    Żeby ją odpalić musisz mieć LT+2.0 lub LT+3.0 w napędzie od xbox360..
    Jeszcze musisz do obrazu wgrać odpowiednią topologię pod LT+2.0 lub LT+3.0 w zależności od potrzeby :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    ojojoj ile już takich tematów było heh
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. adamiq

    adamiq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No cóż , rzeczywiście nagrałem dopiero kilkanaście płyt więc pierwszy raz spotykam się z takim problemem.
    Bardzo się cieszę ,że jest na to rozwiązanie i tak oczywiste dla większości ;].
    Za pozostałe odpowiedzi to oczywiście sobie autorzy niech w kapcie wsadzą.

    O topologii spróbuje jeszcze doczytać ;]
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli masz LT+3.0 to przepuść przez ABGX360 z autofix level 3 i dogra topologie do LT+3.0.

    Poczytaj temat użytkownika ~adam34689, kliknij w tą sygnaturkę jego (obrazek battlefield`a 3) i będziesz miał poradnik do nagrywania gier, jest ładnie opisane nagrywanie na LT+2.0 i LT+3.0, poradnik jest tak napisany że nawet laik taki jak Ty powinien dać radę

    Jakbyś jeszcze czegoś nie rozumiał, to pisz śmiało na PW.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    ehh Stworzyliśmy te poradniki, żeby nie było codziennie tylu pytań... takich jak twoje, ale widocznie bardzo ciężko przeczytać, bo przecież ktoś podstawi pod nos...
     

Poleć forum