1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect Star Wars aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michak80, Kwiecień 14, 2012.

  1. michak80

    michak80 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc,

    posiadam Xbox 360 Slim + LT 2.0. Do tej pory "wypalałem" sobie gierki i wszystkie działały. Dzisiaj nagrałem Kinect Star Wars i podczas uruchomienia poprosiło mnie o aktualizacje. Zrobiłem to. I teraz kilka gier nie działa. Pojawia się informacja "Płyta nie jest obsługiwana". Gry ktore nie działają to np: Forca Motorsport 4 czy NFS: The Run no i oczywiście Kinect Star Wars. Zmieniło się również głowne menu konsoli. Czy ktoś mi wyjaśni co to za aktualizacja i czy można coś zrobić aby gry które wcześniej działały i teraz się uruchamiały?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wgrał Ci się najnowszy Dash 147xx, możesz wgrać przez pendrive TitleUpdate do każdej gry XGD3 i wtedy będzie działać, ale nie do wszystkich są.
    Najlepiej wgraj LT+3.0, tylko wszystkie gry XGD3/AP25 będziesz musiał nagrać od nowa z dograną topologydata.
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie tlumacz lt 3.0 i ihas czas ze trzeba lt 3.0
     
  5. michak80

    michak80 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ROBI772

    dzięki za info. Próbuje przez TitleUpdate. Zrobiłem dla Forca 4 według poradnika z Youtube i nadal to samo. Z tym że na stronie z które pobrałem TU (nie wiem czy mogę tutaj podać link) jest kilka (około 10 TU) i nie wiem który pobrać. Czy musze pobierac każdy i próbować czy można jakoś to sprawdzić?
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  7. michak80

    michak80 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ROBI772
    jeszcze raz dzięki za info. I ostatnie pytanie. Czy leżeli przerobie na LT 3.0 to będą działały wszystkie gry? Oczywiście jeśli zostaną od nowa nagrane. Przed zakupem sprzedawca powiedział że lepiej wgrać LT 2.0 bo na LT 3.0 nie będą wszystkie gry działały. Więc wybrałem ten soft.
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To ładny Jasiek, z niego ;p
    Na LT+3.0, będą Ci działały wszystkie gry bez wyjątków. Tylko gry XGD3/AP25 będziesz musiał nagrać od nowa z dograną Topologydata.
     
  9. michak80

    michak80 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mieszkam na Ukrainie i konsole kupowałem w Kijowie. Bardzo prawdopodobne że gościu nie do końca ogarniał temat :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum