1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect Star Wars [XGD3-PAL]

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Rafau666, Marzec 30, 2012.

  1. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]

    WAVE VERSION: XGD3
    RELEASE NAME: Kinect Star Wars PAL XBOX360-COMPLEX
    REGION: PAL
    LANGUAGES: English, German, French, Spanish, Italian, Japanese, Chinese, Polish & Russian
    RELEASE DATE(S): April 3, 2012

    Abgx360 http://i.imgur.com/qQq5h.jpg

    Gra posiada update dasha do 719, wgra się cicha aktualizacja. Do czasu pojawienia się TU, działa tylko na lt 3.0
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    cicha czyli wywali mi lt 2.0? cziy to tez sie tyczy kinect rush disney adventure? prosze o pomoc bo niewiem czy pozwolic jej sie aktualizowac z opcji plyty.nie mam podlaczonego neta do xboxa.
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz 2.0 gra nie uruchomi się. Kinect rush pójdzie
     
  5. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli moge gre wypalic,wgrac typology i jak zawola o aktualizacje pozwolic jej na to i(akt. kinecta)?
    i reszta gier bedzie chodzic?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po aktualizacji Dash'a, gry XGD3 nie będą działały bez wgrania TU.
     
  7. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli mam LT 3.0 to też wgra mi się cicha aktualizacja?
     
  8. jointventure

    jointventure Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Metropolis
    Mam LT+2.0 i dasha 14717 na konsoli nigdy nie podłączanej do internetu.
    Grę pobrałem, wgrałem topologię dla lt2.0, wrzuciłem do konsoli, a gra woła o aktualizację, więc wyłączyłem konsolę.
    Pobrałem aktualizację ze strony Microsoft 14719, wgrałem na pendrive i zaktualizowałem konsolę.
    Gra się uruchomiła i gram bez problemu.
    Dla pewności sprawdziłem inne gry i wszystkie działają jak na razie, NFS the RUN, Rayman Origins i Ridge Racer Unbounded także. Nie wgrywam żadnych TU.
    Z powodu braku laku nagrywałem na najtańszej istniejącej chyba płycie DL z Tesco na 4x.
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Czyli na xboxpirate mają złe info, jak ktoś może niech potwierdzi info od @jointventure
     
  10. Robby

    Robby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam problem i potrzebuję pomocy. Mam Lt+ 3.0, pobrałem Star Wars Kinect, gra po odpaleniu zażądała aktualizacji więc ją wykonałem i po uruchomieniu gry pojawił się problem. Gra odpala, słychać, że napęd (pomimo zainstalowania gry na hd) miesza cały czas płytą i po jakiejś minucie od uruchomienia wywala błąd "nie można autoryzować płyty".
    Najgorsze jest to, że w tej chwili nie tylko Kinect Star Wars ale każda gra którą próbuję uruchomić wywala ten sam błąd.

    Ktoś się już z czymś takim spotkał i może wie jak sobie z tym poradzić?

    Pomocy...
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Graj z płyty i będzie ok, jak chcesz grać z dysku musisz kupić ihas 124b
     
  12. Majki199

    Majki199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam iXtreme LT 2.0 próbowałem odpalić Kinect Star Wars zmieniając topologię obrazu z LT 3.0 na 2.0. Płyta nie uruchomiła się i w dodatku zaktualizowała dasha do 14719. Czy jest jakaś nadzieja odpalenia tej gry na mojej przeróbce, czy w grę wchodzi tylko wgranie 3.0 lub oryginał ?
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Title update powinien pomóc jak wyjdzie
     
  14. Robby

    Robby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki Rafau666, gry śmigają po odinstalowaniu. Teraz tylko pozostało zbierać kasę na RGH bo napęd cicho nie pracuje ;)
     
  15. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy moze ktos potwierdzic sposob jointventure
    czy to moze w ten sposob zadzialac jak podal z pena? Rafau666 mozesz pomoc i wyjasnic ten sposob jesli jest prawdziwy?
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na xboxpirate nic nie updatowali więc albo jointventure wciska kity albo ma 3.0 :)

    odziem nie ma róznicy czy updatuesz przez xbl albo pendrive cicha aktualizacja wgra się i tak
     
  17. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rafau666 dzieki,takich to powinni odrazu rostrzelac pod sciana placzu,kretaczy jednych....
     
  18. mc55

    mc55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hindenburg
    Raczej koleś jointventure wciska kit, albo sam nie wie co ma, przecież dash 417 wyklucza całkowicie LT 2.0 , od tego dasha w górę pozostaje jedynie LT 3.0
    zresztą te same bzdety pociska na exsite

    a Robby zbieraj kaskę ale lepiej poczekaj, niebawem powinien się pojawić RGH 2 ! :) ja juz nazbierałem teraz czekam na chipa ;)
     
  19. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie a teraz z "innej becziki" jaka wybrac przerobke JTAG czy RGH .
    podajcie mi argumenty ktore beda za...? musze podjac decyzje bo chyba juz nie warto zgrywac znowu na lt 3.0 zreszta granie z plyta w srodku mnie juz wkurza i jeszcze miejsca na dysku malo a z tego co slyszalem to takie gierki mniej miejsca zajmuja a i czy mozna zainstalowac gre zplyty na dysk majac podane wyzej przerobki.prosze poradzcie cos i wytlumaczcie co i jak.prosze!:)
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jtag mozna tylko na starym dashu...

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  21. odziem78

    odziem78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie a teraz z "innej becziki" jaka wybrac przerobke JTAG czy RGH .
    podajcie mi argumenty ktore beda za...? musze podjac decyzje bo chyba juz nie warto zgrywac znowu na lt 3.0 zreszta granie z plyta w srodku mnie juz wkurza i jeszcze miejsca na dysku malo a z tego co slyszalem to takie gierki mniej miejsca zajmuja a i czy mozna zainstalowac gre zplyty na dysk majac podane wyzej przerobki.prosze poradzcie cos i wytlumaczcie co i jak.prosze!:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum