1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect tylko w slima?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomiq2, Grudzień 30, 2010.

  1. tomiq2

    tomiq2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    Witam
    Mam pytanie czy kinecta można podłączyć tylko do slima?
    Czy można też do arcade lub elite...?
    Prosze o odpowiedz!

    Przepraszam że pisze w dziale dla świeżaków ale sądze że nadal nim jestem... :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    mozesz podlaczyc do slima i do zwyklego fata
    niema z tym zadnego problemu tylko kupuj wersje box
     
  4. tomiq2

    tomiq2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    Wersje kinectu box?
    A możesz wyjaśnić co to box?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na allegro trafiaja sie wersje bez zasilaczy. Sa to kiecty sprzedawane w zestawie ze Slim.

    A Box to pelnoprawne kinecty takie ktore kupisz w normalnym sklepie, zawierajace zasilacz.
     
  6. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    chodzi o to ze by w pudelku byl zasilacz
    slim ma go wbudowanego
    a fat nie

    edit
    Dexter mnie ubiegl :)
     
  7. tomiq2

    tomiq2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    A może korzystacie z tego kinectu? I jak się sprawuje ładnie chodzi?
    Bo kumpel ma Wii i tam niekiedy ruchy nie wchodzą...
    I chciałbym wiedzieć czy jest to naprawdę warte swojej ceny.
     
  8. Rico232

    Rico232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja kupiłem slimke z kinectem i jestem zadowolony z kinecta jedną wada jest to że trzeba stać min.1,8 metra
     
Wczytywanie...

Poleć forum