1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect woła aktualizacje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bruzda82, Grudzień 15, 2011.

  1. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mam problem. Mam nowego kinecta i po podłaczeniu i włożeniu gry / Kinect Adventures/, woła aktualizacji,klikając OK chce przejść do xbox live. Mam dasha:2.0.13604.0
    Ściagnąłem nowszego dasha:2.0.14699.Podkreślam że konsola nigdy nie była podłączona do sieci Nie jestem pewien czy po aktualizacji dasha cos nie przestanie działac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    mogą przestać działać kopie xgd3 które nie były nagrywane nagrywarka z softem od c4eva, i upragrade jest do kinect nie dasha, bo adventures wymaga dasha 12xxx a ty masz wyższego tą aktualizacje chyba tylko z live ściągniesz
     
  4. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy coś się stanie jak zaktualizuje przez xbox live?
    I czy jest jakaś inna alternatywa do aktualizacji kinecta?
    Mam pytanko co to za soft? : c4eva Mam nagrywarkę Slim Type DVDA DS8A4S, nagrywarka w laptopie.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to nie masz takiej nagrywarki połączysz się z live to już xgd3 nie będzie chodzić bez kombinowania, jak łączyłeś się ostatnio też nie będzie bez kombinowania.nie mam pojecia czy jest inna ale wątpie
     
  6. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem już Asasyna najnowszego na tej nagrywarce i działa bez problemu....
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wgrasz nowszego dasha niż 13xx i zaczna się problemy z tymi grami jak ci tablice zaktualizuje
     
  8. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jakbym zaktualizował najpierw przez xbox live kinecta i potem zrobił re-flash LT 2.0 to by pomogło, czy gry xgd3 b ed a chodziły?
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak wejdziesz na live będziesz musiał zrobić upragrade z live, samo się wgra 14xxx i reflash ci już nic nie da tylko lt 3.0 .chyba tylko kopie nagrywane nagrywarka z softem od c4eva działają
     
  10. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moja konsola to xbox 360 Elite FAT. Jakie jest wyjście żeby chodził i kinect i xgd3?
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie wiem czy nagrywarka z softem od c4eva lub kopie nagrywane takim czymś oczywiście jak nie masz dasha 14xx i cichej aktualizacji z live
     
  12. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarka Liteon iHBS212 czy z tego powinny iść gry ?
     
  13. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz zmienilem na nowego dasha kinect smiga ale nowe gry juz nie czekam tylko na nowego ixtrema 3.0.
     
  14. devlin27

    devlin27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    vietkong
    czyli jak przerobie konsole a mam nowego slima to kinect nie będzie mi działał w grach tanecznych ? coś trzeba będzie wgrać ? jestem tu nowy i nie kumaty w tych tematach a mam zamiar pchnąć ja pod lt 3.0 jeszcze nie była przerabiana.stare gierki nie będą dzalać na lt3.0 chodzi mi o stare gierki resident evil ogólnie 2008 rok


    dzięki za odpowiedz
     
Wczytywanie...

Poleć forum