1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect z kolejnymi ograniczeniami?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez sid2007, Czerwiec 21, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Najpierw usłyszeliśmy o niemożności gry w pozycji siedzącej , teraz dowiadujemy się o kolejnych ułomnościach Kinecta , link Gears of War 3 (XBox 360): Kinect z kolejnymi ograniczeniami? / Valhalla.pl
    i co Wy na to? Dalej ktoś chętny na nową zabawkę Microsoftu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Boże znowu jeżdżą po Mikro. Foty dali z przegrzania przez ziomka konsoli... Naprawdę maskara Rod z informacją to katastrofa nie :p przecież pisze żeby potem włączyć konsolę i cały komunikat jest czytelny. Info poszło w świat pewnie zaraz będą komenty że znowu wychodzi gówno. Jeszcze nie ma miesiąca życia i już krytyka.
     
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przecież to było jak najbardziej do przewidzenia (przynajmniej dla mnie).
    Na prawdę, bym był wielce zaskoczony, gdyby wszystko to co było zapowiadane, pojawiło się w finalnej wersji Kinecta.
     
  5. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież było już info, które potwierdził Microsoft, że będzie można grać na siedząco. Czytajcie ze zrozumieniem newsy to będziecie wiedzieć.
     
  6. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powiedzcie mi tak z ciekawosci zapytam...jakbym grał w ta gierke co sie bawi z tygryskiem i jak pokazuja jak go głaszcze i te przezroczyste niby moje ręce to jak pokaze srodkowy palec np to bedzie to widac...czy to skanuje nasze ręce tak naprawde czy jest to tylko taka wirtualna ręka ktora reaguje na nasz ruchy tylko...albo jakbym biegł przez płotki tym ludzikiem i biegnąc podniosł ręke do gory to ten ludzik w tv tez ak zrobi?
     
  7. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Nie musicie się więc obawiać, że Kinect będzie działał tylko, gdy stoicie. Możecie wygodnie się rozsiąść na kanapie i fotelu, a kontroler i tak będzie funkcjonował poprawnie....
     
  8. Stalker Kaczy

    Stalker Kaczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Mam nadzieje, ze tak. Kumpel mi opowiadal, ze jak gral na wii w boks i podniosl do gory obie rece to ten bokser tez je podniosl do gory. Wiec chyba na kinect z tym nie bedzie problemu. (Mam nadzieje.)
     
  9. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I co ja na to. Ja na to, że to nie potwierdzone informację i nie trzeba się jeszcze martwić.
     
  10. sasukepl

    sasukepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam na dzieje że będzie można zagrać przy po mocy tego cacka w AC2 lub CoD jak nie to nigdy tego nie kupie.
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    napisał regeman 85: powiedzcie mi tak z ciekawosci zapytam...jakbym grał w ta gierke co sie bawi z tygryskiem i jak pokazuja jak go głaszcze i te przezroczyste niby moje ręce to jak pokaze srodkowy palec np to bedzie to widac...czy to skanuje nasze ręce tak naprawde czy jest to tylko taka wirtualna ręka ktora reaguje na nasz ruchy tylko...albo jakbym biegł przez płotki tym ludzikiem i biegnąc podniosł ręke do gory to ten ludzik w tv tez ak zrobi?[/Q

    Ale post :D .
     
  12. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
     
  13. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    nie będzie można - bo niby jak? będziesz biegał po mieszkaniu albo skakał na balkony??? a może będziesz się chował co chwila przed kinectem w CoD???
    w microsofcie się rozpłaczą że nie kupisz i przyjdą błagać z pizzą o zakupienie
     
  14. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
     
  15. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
     
  16. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    A ciekawe czy tego pajaca Milo dadzą? Nawyzywał bym go przed TV i oczywiście pokazał ****'a , a co mi tam!
     
  17. Pixeeeeel

    Pixeeeeel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KrK
  18. Mamkers

    Mamkers Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wsadz plyte do PS3 i obroc konsole podczas ladowania plyty, tez Ci ja porysuje.
    Wezcie sie ogarnijcie.
     
  19. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Wiadomo, że jak szykuję się coś nowego to słowa krytyki muszą być przed premierą. Ja spokojnie poczekam i zobaczę jak to będzie działało w praktyce. Bo opieranie się na serwisach które potrzebują jakiejś sensacji żeby istnieć nie jest dla mnie wiarygodne...
     
  20. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    "Twierdzą oni, że o ile Kinect potrafi wykryć obecność wielu osób, to jedynie dla dwóch z nich wykona obliczenia potrzebne do korzystania z gier."
    Dobrze, że nie tylko dla jednej osoby, bo wtedy to już lipa :p
     
  21. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Każdy napęd będzie rysował płytę w ps3 xbox 360 pc wii itp każdy napęd rysuje gdy nim się rusza.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum