1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect-zbanowana konsola

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez patro154, Maj 30, 2012.

  1. patro154

    patro154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam
    Mój znajomy ma zbanowaną konsolę z najnowszym dashem. Zakupił on kinecta i gdy próbuje on włączyć grę (kinect sports) to prosi go o aktualizacje. I tu moje pytanie jaką aktualizacje trzeba wgrać?
    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamiLLLLCR7

    KamiLLLLCR7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. patro154

    patro154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    ale jaką trzeba wgrać?

    skąd wziąść aktualizacje żeby kinect w ogóle działał bo jest napisane że do działania technologi kinect jest wymagana aktualizacja?
     
  5. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najlepiej wgrać aktualizacje na innej konsoli niezbanowanej, wtedy skopiujemy taki dodatek kinecta na pendrive. Póżniej przenosimy ten dodatek na zbanowanej konsoli z pendriva. Tak myślę, jeśli nie mylę.

    (Wysłane z Multipad PMP7074B3G-GSM-Plus Prestigio za pomocą forum Tapatalk)
     
  6. patro154

    patro154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Niestety nie mam dostępu do innej konsoli.

    Potrzebuję tych sterowników do kinecta potrzebnych do działania. Nie wiem ktoś skąd je wsiąść?
    Do aktualizacji potrzebne jest konto ??
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W goole wpsac wersje dashboard, ktory masz. Pobrac nagrac na pena i tyle

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. patro154

    patro154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    W tej chwili mam najnowszy dash czyli jak ściągnę jeszcze raz go i nagram to będzie śmigało??
     
  9. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    skoro masz najnowszy to nie powinno krzyczeć o aktualke
     
  10. patro154

    patro154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    ale potrzebuje tego update to kinecta. Jest taka aktualizacja w której są sterowniki do tego kinecta
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napislem ci, wiecej myśl mniej pisz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    weź normalmnie pobierz aktualizację z Xbox.com PL - Xbox.com a nie z jakiś zagranicznych stron gdzie są nie pełne aktualizacje
     
  13. patro154

    patro154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    nie akir źle mnie zrozumiałeś ja potrzebowałem sterowników do kinecta bo z płyty z grą nie chciały się zainstalować, ale już znalazłem na jakiś rosyjskim forum i wszystko ok.
    Dzięki za zaangażowanie.
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  15. Rakowski98

    Rakowski98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
    ściagasz ze strony Microsoft nagrywasz na płyte lub Pendrive i śmiga .^^
     
  16. napleciontkoPL

    napleciontkoPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kupiłem dziś Kinecta. Też mam zbanowaną konsole i zobaczyłem komunikat, że potrzebna jest aktualizacja. Kliknąłem ok i się sama pobrała. Czyli jest zawarta w najnowszych dashu bez potrzeby logowania do XBL.

    Sprawdź to dokładnie. ;)
     
  17. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej, podepnę się. Pożyczyłem kinekt, a mam przerobioną konsolę, moje pytanie jest takie czy jak podłączę kinect do mojej przerobionej oflagowanej konsoli to czy w kinect nic się nie zapisuje? Jak oddam kinect to czy koledze nie zbanuje konsoli?

    Pytanie może głupie ale nie chcę się na koszta naciąć.
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  19. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej! Więc tak posiadam zbanowaną konsolę z LT 3.0 chyba najnowszy dashboard bo mogę grać we wszystkie nowe tytuły...:distant: ma dystans od tv wynosi 2M może mniej :apologetic: Zamierzm kupić używanego Kinecta czy będą potrzebne jakieś rejestracje itp. nowego sprzętu (nie chciałbym starcić kasy)
    Thx za pomoc!
     
  20. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie potrzeba żadnych rejestracji. Podpinasz, aktualizujesz i grasz ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum