1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect-zestaw z zasilaczem

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez Ogór, Grudzień 24, 2010.

  1. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam pytanie czy w supermarketach typu MM,Avans,Auchan,Tesco Kinect jest sprzedawany z tym zasilaczem żeby można było grać na starej konsoli?

    Jak rozpoznać czy kinect jest z tym zasilaczem czy bez?



    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W każdym nowym kinect powinien być zasilacz.
     
  4. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aha ale do pewności się spytam czy jest jak będę kupował.Wczoraj pierwszy raz grałem na tym i ogromne wrażenie.:D Zbieram na to kase:D
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Powiem ci że ja też się szykuje do kupna kinect. Niestety nigdzie przed świętami nie mogłem go kupić (święta bez prezentu) i mam zamiar kupić po świętach ale czytałem w PSX EXTREME że jak na razie trudno dostać swój egzemplarz.
     
  6. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Heh najlepiej kupić razem z konsolą.:D
     
  7. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    W wersji OEM tez jest nowy Kinect a zasilacza nie ma. Ale supermarkety raczej nie beda sie bawic w OEM'y...

    Zasilacz jest w wersji BOX, bylo juz wiele razy o tym pisane na tym forum.
     
  8. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak nie masz się czego obawiać. W takich sklepach zasilacz musi być.
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To trzeba było szukać. Też jakoś szukałem od poniedziałku i bez problemu udało mi sie do dostać.
    Wystarczy troszke poczekać,szukać i pokombinować ..
    A przed świętami właśnie były dostawy ;)

    Kupując w sklepie,dostaniesz BOXa.
    OEM tylko prywatne sklepy i allegro... ale na to można po nazwie wpaść ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum