1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez On/2015, Luty 14, 2015.

  1. On/2015

    On/2015 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Hejka z ciekawości poruszam ten temat, Kinect można ustawiać samemu pion - poziom bo w lewo i prawo luzem chodzi, podczas tej czynności słychać ząbki jak przeskakują czy coś się w jego mechanizmie może zepsuć...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na moje to się kalibruje samo podczas ustawień w dashu...
    Pewnie jak mocniej szarpniesz to coś może ''przeskoczyć''
     
  4. On/2015

    On/2015 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    no rozumiem, ale czy delikatnie samemu można przestawiać pion - poziom czy lepiej żeby samemu ustawiało?, po za tym główka Knect mojego jest tak jak by delikatnie ruchoma na rożne strony kołysze się jak gdyby u was też.Jest lużna co łączy podstawkę z sensor kinect...
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    "Ruchomy" może być tylko pion nic więcej . Kinect nie jest idealny dobrze jest samemu skorygować jeżeli coś jest źle
     
  6. On/2015

    On/2015 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A to że jest ruchomy na nodze delikatnie jak pisałem kołysze w pionie sam, bez przestawiania ząbków to jest dobry? bo nie wiem czy ząbki nie poszły wcześniej jak regulowałem samemu (można korygować pion tak) po tym jak gra ustawi źle automatycznie? Ja kupowałem używany dlatego mam obawy...
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Każdy Kinect ma luz w pionie
     
  8. On/2015

    On/2015 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2015
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    dzięki za odpowiedzi...!
     
Wczytywanie...

Poleć forum