1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJTOMEKK, Listopad 21, 2010.

  1. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Witam mam pytanie czy trzeba jakos ustawiac kinecta zeby wykonywal komendy glosowe????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie. Proste komendy w grach można używać w wyznaczonych momentach, no i tylko w języku angielskim.
     
  4. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    No tak z normalneo dasha komenda mozna wejsc do dasha kinecta ale jak mowie xbox kinect to on nie reaguje
     
  5. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    musisz mieć region ustawiony na język angielski.
     
Wczytywanie...

Poleć forum