1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michhalek6, Grudzień 21, 2010.

  1. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie czy musze miec Xboxa Slim zeby mi komendy dzialaly czy wystarczy ten starszy bo ja mam Premiuma i mi komed nie czyta a slyszy mnie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może być FAT. Kinect współpracuje ze wszystkimi x'ami.
     
  4. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jak mam FAT to mi nie bedzie czytac glosu takze jak bo kalibruje i mi wychodzi szum wysoko moze to byc tez przez to ??
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie za bardzo rozumiem co napisałeś wyżej...

    Może spróbuj wgrać najnowszego dasha.
     
  6. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to tak czy jak mam FAT to mi bedzie czytac glos . a jak wlaczam kalibracje glosu to mam szum ponad normalna kreska moze to byc przez szum ??. i jeszcze jednoi mam nowego dascha byla aktualizacja w grze Kinect adventures
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak FAT też czyta głos.
    Coś z tym szumem jest nie bardzo...
    Spróbuj znaleźć jego źródło/przyczynę.
     
  8. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem . a jest np link do aktualizacji najnowszej i na pena bym nagral i bym aktualizowal ??
     
  9. michhalek6

    michhalek6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo link do aktualizacji na najnowszego daschboarda moze to cos da
     
  10. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej będzie jak zadzwonisz do MS i przedstawisz swój problem, bo może to być coś z Kinectem..

    Osobiście nie spotkałem się jeszcze z takim problemem i wątpie, żeby nowy dash rozwiązał go (dash z Kinect Animals w pełni obsługuje Kinect)
     
Wczytywanie...

Poleć forum