1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kINECT???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Art.13, Kwiecień 29, 2011.

  1. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Witam juz kilka tematów stworzyłem o kinect ale nie mam pewności czy zeskanuje sie w moim pokoju.
    A więc na podłodze dokładnie mam 1.60m a do kinect bedzie min.1.86 a max 2m
    Więc czy kinect będzie działał w moim pokoju?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Pomóżcie z tym poważnym problemem:)
    (A ostrzeżenia o odnawianiu tematu mnie nie obchodzą:)...)
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Takie minimum to 2 metry do kinect oraz na boki 2 metry
     
  5. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    No niestety potrzeba dość dużo miejsca,żeby ten sprzęt chodził bez problemu. Więcej informacji pewnie jest w instrukcji obsługi. Poszukaj sobie jakieś wersji .pdf tam znajdziesz odpowiedź.
     
  6. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Po co pdf ? Ja mu dam odpowiedz. ;)
    Kinect bedzie ci dzialal ale bedzie cie za duzo widzial. ;p
    Czyli moze nie zalapywac niektorych ruchow bo nie widzi po prostu. Ok 2 metry i bez problemu bedzie smigal. ;)
     
  7. Xinqev

    Xinqev Guest

    Ja mam od niego jakiś 1.80m i działa. Btw. sprzedam kinecta.
     
  8. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Dzięki wszystkim za odpowiedzi a na marginesie kupie nowego KINECTA z zasilaczem do mojego klocka więc nie musisz się ogłaszac
     
Wczytywanie...

Poleć forum