1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

KInect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tgk, Sierpień 11, 2011.

  1. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Kinecta ale po podłączeniu go do konsoli wyskakuje informacja że potrzebuje aktualizacji i nie wiem co mam zrobić mam wersje interfejsu 12611 i nie wiem czy jak zainstaluje aktualizacje to czy ona zniszczy jtaga??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Zainstaluj oficjalnego dasha od MS w wersji 12611. Dograne zostaną avatary, pliki dla kinecta itp. Tak długo jak będziesz instalował identyczną wersję dasha jaką masz na konsoli, nic się nie stanie. NIE WGRYWAJ nowszej, oficjalnej wersji od 12611.
     
  4. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Wystarczy wgrac 12625 (jezeli nie chcesz stracic przerobki i chcesz aby wszstkie gry dzialaly) a to co wyskoczylo to aktualizuj... to musi byc zaktualizowane bo to takie stery do kinecta. nic Ci sie nie stanie. Poprostu wkladasz gre jaka dostales do kinecta albo obojetnie jaka tam masz kinectowa - aktualizujesz to cowyskoczy - i grasz.. nic sie nie boj.. potem czeka Cie 15minutowa konfiguracja jeszcze i dopiero gra :)

    @up
    nie wprowadzaj w blad.. moze wgrac dasha 12625 !! .. dopiero nowsze od 12625 kasuja przerobke... musi ja wgrac chocby aby dzialal dirt 3 lub inne gry ktore wymagaja dasha 12625 bo na 611 nie pojdzie..
     
  5. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha dzięki za pomoc bo nnie wiedziałem co mam zrobić..
     
  6. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Co ty gadasz? Przeczytałeś do końca pytanie? Jak kompletnie nie masz o tym pojęcia to lepiej się nie wypowiadaj. Tu chodzi o JTAG, a nie flash napędu!

    Do autora tematu: jeżeli zainstalowałeś 12625 to niestety, Twój JTAG został zniszczony.
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Jeżeli wgrałeś oficjalnego Dasha pożegnaj się z jtagiem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum