1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

KinectStarWars jak włączyć polski język?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pomian, Lipiec 12, 2013.

  1. Pomian

    Pomian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie jak włączyć polski język w Kinect Star Wars, kupiłem niby polską wersję ale nie mogę włączyć tej wersji jest tylko po angielsku, nie ma dabingu ani napisów polskich. W Xbox mam ustawiony Polski język. Proszę o pomoc, jestem całkiem początkujący a raczej moje dzieci.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheReaper

    TheReaper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ustawieniach nie ma takiej opcji? Nie wiem czy to coś da, ale region też masz na Polskę? Jeżeli nie to zmień i spróbuj wtedy.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    konsola sprawdzą sama jaki jest domyślny, jeśli region jest PL i w grze jest język Polski to powinno automatycnzie się ustawić.
    Jeśli nie ma - sprawdź w ustawieniach gry.
    Jeśli tam też nie zmienisz - wersja gry nie posiada polskiego jeżyka
     
  5. Pomian

    Pomian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Region mam ustawiony na PL a w grze żadnych ustwien nie mogę znaleźć.
    Wynika z tego że jednak gra nie ma polskiego języka, sprzedawca z allegro chyba mnie oszukał, chociaż twierdzi że to jest PL, do gry w pudełku dołączona był płyta z demo innych gier i te są w PL, opakowanie było zafoliowane tak jak orginalnie, ( na opakowaniu MADE in IRLAND), nic już z tego nie rozumię.
    Ale wielkie dzięki za próbę pomocy.
     
  6. Kwasek

    Kwasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Giżycko
    Doczytaj jeszcze raz dokładnie, co pisze na aukcji. Czasami sprzedawcy piszą, że jest to polska wersja z *

    *polska wersja, jak sobie ściągniesz uaktualnienie lub coś w tym stylu
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli nie ma flagi pl to gra nie jest w polskiej wersji jezykowej

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie koniecznie bo mozna nabyc wersje czeskie ktore maja wbudowane jezyki polski i rosyjski, tak samo jest z rosyjskimi grami, czesto sa wydawane w kilku slowianskich jezykach i nie musi byc na nich polskiej flagi
     
  9. Pomian

    Pomian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma polskiej flagi
    nie ma nic o polskim języku
    Nie ma też nic do zmiany na inny język
    Szukałem i nic nie znalazłem
    A jak dorzucić polską wersję? czy wogóle się da?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum