1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Luty 2, 2012.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    RELEASE: Kingdoms.Of.Amalur.Reckoning.XBOX360-iMARS

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: http://i28.fastpic.ru/big/2012/0202/92/7020ee7fb35f1e8e8344fa444c946592.png
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie wiem, ale masz w linku w mojej sygnaturce jak przerobić Topologię pod LT 2.0, więc nie musisz wiedzieć.
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tą wersję trzeba, ale pojawiła się już przerobiona
    Kingdoms.Of.Amalur.Reckoning.LT+2.Patched.XBOX360-XB3
     
  6. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) XBOX360-iMARS to znaczy ze nie pojdzie mi na lt 2.0 ? co przerobic gre czy konsole na 3.0 jak gre to jak najprosciej i najszybciej?
     
  7. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pobierz Kingdoms.Of.Amalur.Reckoning.LT+2.Patched.XBOX360-XB3 ta wersja działa na lt 2.0
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przerobić grę pod LT 2.0. Szukaj w linku z sygnaturki (podpisu).
     
  9. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zrobilem tak wszytsko dziala instaluje sie na dysk thx chlopaki . pozdro
     
  12. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam problem przy zmianie topologi, robię wszystko tak jak na zdjęciu: klikam image tools - inject - AP25 sector - wybieram plik iso - potem muszę wybrać plik .bin tylko że ja go nigdzie nie mam, co tam trzeba wybrać?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Plik Topology for LT 2.0.bin Zmiana_topology_data.7z - download. Darmowy hosting plików.
     
  14. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    niestety nie dziala jak powinna musialem odinstalowac z dysku bo jak mialem na dysku to odrazu wywalal mi blad gry przetrzyj szmatka . jak gram z pltyt co ten blad wyskakuje mi co jakis czas takze nie ma tragedi tez tak macie wiecie czemu tak sie dzieje nigdy nie mialem problemu takiego jak gra wchodzila to dzialala a zeby zeby miec tak jak teraz ze wejsc wejdzie ale co jakis czas sie wysypuje
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    opłaca się wypalać ?? czy to dziadostwo ??
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Xbox Backup Creator działa w 100%, ale żałowanie na iHAS'a to "dziadostwo".
     
  17. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie chodzi mi o to chodzi mi czy dobra gra pod względem grafiki itd
     
  18. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra jest super :) ale przydała by się polska wersja gry...:uncomfortableness:
     
  19. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Grafika średnia, jaj nie urywa. Polecam pobrać demko, jeżeli przypadnie ci do gust to bierz się za pełną wersję. Póki co na liczniku mam ok 2,5h i jestem na tak :D
     
  20. s_2j

    s_2j Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie tak. Po polsku było by znacznie lepiej. A tak znów muszę siedzieć ze słownikiem ;)
    Gierka ma w sobie coś. Po paru minutach grania, od razu widać, że przy tworzeniu gry maczali palce ludzie od TESa.
    Grafika jest bardzo kolorowa, fabuła wciągająca, styl walki, który bardzo mi przypadł do gustu.
    Nie podoba mi się jedynie widok głównego bohatera. Jest taki... sztuczny. Ani razu się nie odezwie, a gęba wygląda jak manekin. Gram kobietą:)
     
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Dobra, jest problem. Mam lt 2.0. Zmieniłem topologie, nagrałem na verbie (nie ihasem). Gra instaluje się bez problemów, ale jak włączam to od razu na przemian wyskakują błędy nieobsługiwana płyta/ ścierka. Czekać na title update czy próbować nagrywać jeszcze raz ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum