1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kino domowe a Xbox

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez SnoopX360, Luty 3, 2009.

  1. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam przymierzam sie do kupna kina domowego ale dreczy mnie jedno nie wiem czy moge podlaczyc swoja konsole do amplitunera

    Yamaha RX-V363 gw 3 LATA + zestaw 5.1 VK7810 (535974053) - Aukcje internetowe Allegro

    jest dosc duzo wejsc takze nie jestem w stanie powiedziec czy mozna czy tez nie

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jest optyczne wejście na dźwięk, jak również HDMI. Nie powinno być problemu.
     
  4. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli masz konsolę z HDMI :) to owszem.
     
  5. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    jesli zestaw ma wejscie optyczne to bez problemu podlaczysz do niego i bedziesz sie cieszyl prawdziwym dzwiekiem przestrzennym ;) Oczywiscie kabla optycznego w zestawie z x'em nie ma ;)
     
  6. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dzieki za info oczywiscie domyslalem sie ze mozna podlaczyc ale chcialem sie upewnic :)
     
  7. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    2 kable hdmi i luzik. pod in w ampli wkladasz xboxa i z ampli wypuszczasz z out do tv, rowniez kablem hdmi
     
  8. apekiller

    apekiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Ale przez kabel HDMI nie będziesz miał dźwięku przestrzennego. Musisz przez optyka podłączyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum