1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Xbox One X 

    Zamknij zawiadomienie

Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MARINO, Wrzesień 1, 2008.

  1. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam! Dokładnie tak jak w temacie. Wiem że było o tym dużo tematów ale nie mogę znaleźć nic w opcji szukaj. Dzisiaj gram w assassins creed padła bateria w padzie więc zostawiam włączonego x360 i czekam aż akumlatorki się podładują. Włączam x360 wkładam baterie. Na ekranie obraz z assassina i przezroczysta szachownica. Włączam x360 jeszcze raz i 3ROD. Tego się obawiałem. Grałem dziś przez pól godziny i konsola nie była gorąca więc się zdziwiłem. Konsola przerobiona więc chyba się nie opłaca wgrywać starego biosa i wysyłać do M$. Mieszkam w Krakowie co proponujecie?

    EDIT:
    Włączyłem ją przed chwilą żeby sprawdzić kod błędu i działa!!! Co to znaczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Podaj kod błędu
     
  4. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Kod to 0102.

    Po tym jak włączyłem i zadziałało pograłem 5 minut i znowu ROD.
     
  5. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Oddaj do serwisu, 100-150zł i rod juznie powinien wystąpić ;)
     
  6. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    A ile by po serwisie jeszcze działał?

    PS: Włączyłem go 4 raz i znowu działa!! Niedowiary!!
     
  7. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Żadne nie do wiary tak się dzieję przed did konsoli więc lepiej oddaj do konsoli a zm MS nie ryzykuj
     
  8. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Ok ok wyśle do serwisu ale jaki mi polecacie? Mieszkam w Krakowie.
     
  9. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    878
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Jedni mówią że 0102 to zimnie luty a inni że problem z pamięcią gpu. http://x360iso.org/index.php?topic=849.0 Spróbuj tego bo i tak nic nie możesz zepsuć a po co płacić za serwis kiedy można to zrobić prawie za darmo.
     
  10. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Nie lubię sam ingerować w środek po za tym kompletnie się nie znam na elektronice :'(. A ten serwis Juchego dobry jest? Jeżeli tak to możecie mi dać link do jego strony?

    EDIT: Znalazłem już jego stronę ale mam jeszcze jedno pytanko: czy ten RED FIX coś daje i czy opłaca się go kupić?
     
  11. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Juchy jest wręcz kultową osoba na scenie x360 osobiście go polecam to fachowiec
     
  12. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Ok dzięki już wiem co zrobię :).
     
  13. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    mialem identyczny przypadek, konsola tez zlapala RODa i tez sie wlaczala co jakis czas ale doslownie na 2 minuty i potem zawiecha, oddalem konsole do serwisu i czekam wlasnie na nia, ponoc red fix zabezpiecza ale to okaze sie dopiero jak konsole odbiore:) a co do Juchego to przed oddaniem konsli do naprawy duzo patrzylem gdzie co i jak, kazdy sobie chwali te osobe wiec sadze ze jest osoba godna zaufania ;) pozdrawia i zycze powodzenia z naprawa konsoli:)
     
  14. raforza

    raforza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Mi padł ix ponad tydzień temu. Dzisiaj wrócił z serwisu (200zł) i po 30 minutach gdziałania znów RROD :-X tyle że kod błędu 0022 a wcześniej był 0020. Od razu zadzwoniłem do serwisu i nie mogli uwierzyć, posłałem konsolę do nich z powrotem. Kurde jak sie ma pecha to sie ma. Wcześniej padł mi napęd, na szczęście M$ mi go wymienił a posłałem konsolę na głupa przerobioną 8) a teraz ten ROD, załamka. Pozdrawiam
     
  15. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Współczuję... Naprawili Ci go w końcu? Pewnie nie słyszeli o takim przypadku i teraz dalej wyrabiają sobie opinię o M$ ;)
     
  16. mazak24

    mazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    JAk sprawdzić kod błędu ? bo jak ja włączam to ROD coś strzeli lekko i nie mam żadnego kodu :D
     
  17. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Wciskasz i przytszymujesz przycisk od wyszukiwania padów bezprzewodowych i wciskasz wysówanie tacki. 1 wciśnięcie to 1 cyfra drugie 2 itd. Jeśli świecą wszystkie to 0 jeśli 1 to 1, 2 to 2, 3 to 3.
     

Wczytywanie...

Poleć forum