1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MARINO, Wrzesień 1, 2008.

  1. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam! Dokładnie tak jak w temacie. Wiem że było o tym dużo tematów ale nie mogę znaleźć nic w opcji szukaj. Dzisiaj gram w assassins creed padła bateria w padzie więc zostawiam włączonego x360 i czekam aż akumlatorki się podładują. Włączam x360 wkładam baterie. Na ekranie obraz z assassina i przezroczysta szachownica. Włączam x360 jeszcze raz i 3ROD. Tego się obawiałem. Grałem dziś przez pól godziny i konsola nie była gorąca więc się zdziwiłem. Konsola przerobiona więc chyba się nie opłaca wgrywać starego biosa i wysyłać do M$. Mieszkam w Krakowie co proponujecie?

    EDIT:
    Włączyłem ją przed chwilą żeby sprawdzić kod błędu i działa!!! Co to znaczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Podaj kod błędu
     
  4. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Kod to 0102.

    Po tym jak włączyłem i zadziałało pograłem 5 minut i znowu ROD.
     
  5. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Oddaj do serwisu, 100-150zł i rod juznie powinien wystąpić ;)
     
  6. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    A ile by po serwisie jeszcze działał?

    PS: Włączyłem go 4 raz i znowu działa!! Niedowiary!!
     
  7. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Żadne nie do wiary tak się dzieję przed did konsoli więc lepiej oddaj do konsoli a zm MS nie ryzykuj
     
  8. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Ok ok wyśle do serwisu ale jaki mi polecacie? Mieszkam w Krakowie.
     
  9. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Jedni mówią że 0102 to zimnie luty a inni że problem z pamięcią gpu. http://x360iso.org/index.php?topic=849.0 Spróbuj tego bo i tak nic nie możesz zepsuć a po co płacić za serwis kiedy można to zrobić prawie za darmo.
     
  10. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Nie lubię sam ingerować w środek po za tym kompletnie się nie znam na elektronice :'(. A ten serwis Juchego dobry jest? Jeżeli tak to możecie mi dać link do jego strony?

    EDIT: Znalazłem już jego stronę ale mam jeszcze jedno pytanko: czy ten RED FIX coś daje i czy opłaca się go kupić?
     
  11. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Juchy jest wręcz kultową osoba na scenie x360 osobiście go polecam to fachowiec
     
  12. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Ok dzięki już wiem co zrobię :).
     
  13. PUMBA-20

    PUMBA-20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    mialem identyczny przypadek, konsola tez zlapala RODa i tez sie wlaczala co jakis czas ale doslownie na 2 minuty i potem zawiecha, oddalem konsole do serwisu i czekam wlasnie na nia, ponoc red fix zabezpiecza ale to okaze sie dopiero jak konsole odbiore:) a co do Juchego to przed oddaniem konsli do naprawy duzo patrzylem gdzie co i jak, kazdy sobie chwali te osobe wiec sadze ze jest osoba godna zaufania ;) pozdrawia i zycze powodzenia z naprawa konsoli:)
     
  14. raforza

    raforza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Mi padł ix ponad tydzień temu. Dzisiaj wrócił z serwisu (200zł) i po 30 minutach gdziałania znów RROD :-X tyle że kod błędu 0022 a wcześniej był 0020. Od razu zadzwoniłem do serwisu i nie mogli uwierzyć, posłałem konsolę do nich z powrotem. Kurde jak sie ma pecha to sie ma. Wcześniej padł mi napęd, na szczęście M$ mi go wymienił a posłałem konsolę na głupa przerobioną 8) a teraz ten ROD, załamka. Pozdrawiam
     
  15. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Współczuję... Naprawili Ci go w końcu? Pewnie nie słyszeli o takim przypadku i teraz dalej wyrabiają sobie opinię o M$ ;)
     
  16. mazak24

    mazak24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    JAk sprawdzić kod błędu ? bo jak ja włączam to ROD coś strzeli lekko i nie mam żadnego kodu :D
     
  17. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Klasyczny 3ROD 90nm nie wiem co robić.

    Wciskasz i przytszymujesz przycisk od wyszukiwania padów bezprzewodowych i wciskasz wysówanie tacki. 1 wciśnięcie to 1 cyfra drugie 2 itd. Jeśli świecą wszystkie to 0 jeśli 1 to 1, 2 to 2, 3 to 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum