1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

klawiatura i mysz do xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Koller, Listopad 23, 2009.

  1. Koller

    Koller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pisalem w tym temacie: http://xboxforum.pl/o-konsoli-f17/pytania-poczatkujacych-o-xbox-360-a-6312-100.html
    otrzymałem odpowiedz:
    1. Od tego zacznijmy, że na klawie i myszce nie pograsz, chociaż nawet jakbyś nie wiem jaką przejściówke wymyślił. Ew. klawiature do chatu możesz używać...

    W takim razie jak oni grają tutaj? Chyba jednak kolega LowMen nie wiedział o takiej możliwości :(
    http://www.youtube.com/watch?v=504adnKJ3KQ
    YouTube - XFPS 360 Pro Halo 3 Keyboard and Mouse Xbox 360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  4. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    [​IMG]

    Tego ci potrzeba, cena z tego co pamiętam bardzo wysoka ;)


    @up co do aukcji

    UWAGA!!! DO KONFIGURACJI URZĄDZENIA WYMAGANY JEST WYŁĄCZNIE PRZEWODOWY JOYPAD Z KONSOLI XBOX360, KTÓREGO NIE MA W ZESTAWIE Z MAX SHOOTEREM. NIE MA MOŻLIWOŚCI KORZYSTANIA Z URZĄDZENIA BEZ WCZEŚNIEJSZEJ KONFIGURACJI PRZY POMOCY PRZEWODOWEGO JOYPADA. PO ZAKOŃCZENIU KONFIGURACJI WSZYSTKICH PRZYCISKÓW, NALEŻY ODŁĄCZYĆ JOYPADA PRZEWODOWEGO Z XFPS'a. = dodatkowy zakup, przyjmuję że 99% graczy ma pady bezprzewodowe ;)
     
  5. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Kiedyś jak tego szukałem to szło na allegro po około 250 teraz może taniej będzie.. przy czym weług mnie jest to nieopłacalne;D
     
  6. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    5HOOGUN właśnie to jest minus tego urządzenia ..

    Pozdrawiam
     
  7. Koller

    Koller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok czyli tego przewodowego trzeba raz tylko użyć tak? Moge od kumpla pozyczyc, raz ustawic i mu oddac. Czy za kazdym razem trzeba ustawiac?
     
  8. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Tak , Powinno być tylko raz , ponieważ jest to do skonfigurowania @ Pozdrawiam

    PS . Jeśli pomogłem daj Dziękuje :)
     
  9. assassinmaster

    assassinmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opatów/świętokrzyskie
    Moim zdaniem jak chcesz kompa to masz mysz i querty , a jak konsole to padzik, a jak sie nie podoba to kup psp:p. Bo nie czaje takich zmian, gdyż palce bym sobie połamał jak bym tak grał na x-sie na klawiaturce. Bo np: w fifce bym sie przekręcił o 45* niż o 360*. Nie polecam takiej zabawy!
     
  10. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    assassinmaster : Głównie chodzi pewnie o gry FPS , typu Call Of Duty ... :)

    Kto normalny by grał na klawiaturze w FIFE na Xboxie
     
  11. Koller

    Koller Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koputer komputer.. żeby grać na max detalach trzeba dać 4tyś za komputer a po roku i tak będzie szmelc na te gry co wyjdą więc nie piszę się na takie coś. Dlatego myślałem o dokupieniu xboxa jako nowego cdroma :) Grałbym przy kompie na klawiaturze i myszce. Oczywiście zamierzam w miarę czasu nauczyć się grać na padzie.

    Swoją drogą ma ktoś takie cacko z forumowiczów?

    P.S. Dzięki za odpowiedzi, dużo mi dały, po odp z tamtego tematu już zwątpiłem;]
     
  12. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Dokładnie Koller , dlatego kupiłem Xboxa :D i mam to samo zdanie
     
  13. Polan T

    Polan T Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to jakiś absurd, przecież Ci którzy kupią to coś będą mieli przewagę nad padami :/
     
  14. Jaskierr

    Jaskierr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Ehh taki jest świat nigdy nie ma równych szans ;/;/.
    Ja nie zamierzam w to inwestowac raczej chyba ze pad mnie dobije totalnie.
    Ale po to kupuje xboxa zeby wygodnie siaśc w fotelu wziośc pada do reki i grac anie bawic sie z klawiatura i myszka ;/
     
  15. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    cacko to dziadostwo nie cacko ono emuluje ruchy analogów z pada więc nie zawsze wychodzi tak jak user tego chce. czytałem o tym kiedyś i znam opinie użytkowników pograli chwilę i szybko wrócili na pada w FPS-ach celownik wolniej im chodził niż mysz i nie dało się tego z kalibrować ogólnie odradzam

    naucz się grać na padzie to też będziesz wymiatał
     
  16. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No z jednej strony tak , ale trudno gra się np. w Call Of Duty na Padzie ..

    PS . Na klawiaturze i myszce gram 6 lat w call of duty :) więc wiesz

    Pozdrawiam
     
  17. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Gra się trudno przez pierwszy miesiąc. Wiem bo całe życie grałem na kompie zanim kupiłem xbox-a i naprawdę idzie się przestawić. Odradzam takich XFPS-ów ze względu na malejącą przyjemność z gry na konsoli. Przecież tu chodzi o wygodną grę na fotelu albo kanapie a nie jak przy kompie zgarbiony przy biurku.
     
  18. MikkpoL11

    MikkpoL11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No z jednej strony tak , po waszych odpowiedziach raczej zrezygnuję z XFPS-a , ponieważ tak jak piszecie :

    ''Przecież tu chodzi o wygodną grę na fotelu albo kanapie a nie jak przy kompie zgarbiony przy biurku. ''

    Pozdro
     
  19. daroost

    daroost Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mnie doszły słuchy że podobno starsze wersje (3.0) tego urządzonka nie działają z nowym dashoboardem X-box'a. Słyszał ktoś cokolwiek na ten temat?
     
  20. x-avier

    x-avier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katosy
    Ja szczerze dziwie się, że na xboxa nie wyszło urządzenie typu frag fx (ps3) przecież to kasa leżąca na ziemi...
     
  21. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Myslicie że to jakaś sciema??
     
Wczytywanie...

Poleć forum