1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klawiatura i mysz

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PeeROeSTeO, Październik 2, 2009.

  1. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    Nie wiecie gdzie mogę dostać przełączke żeby podłączyć mysz i klawiature do xboxa?? Jeżeli tak to ile ona kosztuje mniej więcej??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  5. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmm dobra sprawa juz od dawna myslalem czy da sie grac w strzelanki na klawce z mysza , a moje inne pytanie , a wiec podpieta mam do konsoli Logitech G 11 na USB i dzialac dziala w xlive no i w niektorych grach jako pas kierunkowy , czy jak podlacze mysz usb do konsoli to bede mogl grac np. w call of duty na klawie z myszka?
    Czy potrzebna mi ta przejsciowka?

    PS pad moj jest bezprzewodowy!
     
  6. Lordglaca

    Lordglaca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam nie chcę zakładać nowego postu więc zapytam tutaj. Czy jest możliwość zmiany ustawień klawiatury po podłączeniu do X360 na polski programisty? Chodzi mi o zamianę "Z" z "Y". Standardowe ctrl+shift z PC nie działa. Klawiatury chcę używać tylko do pisania, bo do szału doprowadza mnie skakanie po wirtualnej klawiaturze a dostanie w Polsce chatpada graniczy z cudem. Ponadto nie bardzo uśmiecha mi się wydawania 150 pln na takie cudo. Jeśli ktoś zna odpowiedź (która jak znam życie może okazać się banalna) to proszę o podpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum