1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klawiatura i myszka

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez scarecrow, Luty 18, 2009.

  1. scarecrow

    scarecrow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy istnieje mozliwosc podlaczenia do x360 myszki i klawiatury jesli tak czy dziala to ze wszystkimi grami fpp i strategiami ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
  4. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Bolek952, nie wprowadzaj ludzi w błąd
    Na tej 'klawiaturze' z ultimy możesz tylko pisać...
    A Frag FX działa tylko z PS3 i raczej nie wyjdzie na X'a...
    Potrzebujesz jedynie XFPS 360 Pro i pada przewodowego...

    [​IMG]

    A działa to tak:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Y9fzM6FlZRM[/YOUTUBE]
    I równie skutecznie zabija przyjemność z gry...

    To tyle w tym temacie było już setki razy na forum...
     
  5. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    No tylko można pisać. A czy ja coś dopowiedziałem?


    PS. Wiesz ile XFPS 360 Pro kosztuje? ;] W Polsce nawet nie ma tego T_T
     
  6. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Nie, ale zapomniałeś wspomnieć, że nic poza pisaniem wiadomości na niej nie zrobi.
    Spokojnie bez agresji... :DD
     
  7. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Hmm... 300zł za takie "gówienko" to lepiej pograć i przy okazji przyzwyczaić się do joystick'a.

    A co do tego sprzętu to przewodowy pad nie jest potrzebny. Wystarczy kupić akumulator (+ładowarka) niż tracić 2x tyle kasy.
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Potrzebny przewodowy pad do konfiguracji-.- bo trzeba kablem podlaczyc pod xfps-.- znawca z ciebie patrze-.- wiec sie nie wypowiadaj

    @TOPIC
    odradzam sprzet,gorzej sie gra na myszce,dpi spada na leb na szyje...
     
  9. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    A ładowarka na co jest jak nie na USB? Mam ją i na usb ładuję.
     
  10. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Oglądnij filmik to zobaczysz po co jest potrzebny PRZEWODOWY PAD...
     
  11. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    To jest to samo co rozładowany akumulator w joystick'u bez przewodowym i masz kabel najpierw podłączonego do X360, a jak odłączysz to i tak będzie chodził, chyba że się rozładuje no bo po to ma być rozładowany, lub przytrzyma się Przewodnik X360 >> Wyłącz kontroler i podłączasz do XFPS
     
  12. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG]
    Pierwsze zdanie.
     
  13. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Bez przewodowy pad + ładowarka = to samo co przewodowy
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bolek czy wiesz w ogole o czym piszesz??
    pad przewodowy jest potrzebny bo ten xfps tak naprawde poprzez klawiature i myszke emuluje pada
     
  15. canon130

    canon130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakby ktoś chciał sobie podłączyć muszkę i klawiaturę to prosze:

    ROBSON.PL

    ROBSON.PL
     
  16. scarecrow

    scarecrow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledzy dziekuje za mase odpowiedzi, chcialem poprostu pograc myszka w fpp i teraz Hallo wars - rts ale chyba zrezygnuje bo wydatek 300zl. jednak mnie stanowczo zraza. Zastanawiam sie tylko czy w to HW bedzie sie dalo grac jakos normalnie Joy'em
     
  17. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Mówiłem, że lepiej grać na padzie niż wydawać 300zł na XFPS 360 Pro. krisr77 ja wiem o co Ci chodzi ale joystick bez przewodowy z podłączoną ładowarką działa jak przewodowy.
     
  18. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Da się podłączyć ładowarką pada od x360 do PC i grac jak przewodowym?
     
  19. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    No o tym ciągle mówię no nie? Ale jak nie masz Visty to musisz wgrać sterownik do joystick'a. Ja nawet steruję joystickiem zamiast myszką i gram np. w Counter-Strike 1.6 na joysticku.
     
  20. satinav

    satinav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    toruń
  21. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Nieda sie grac za pomoca bezprzewodowki+ladowarki!ona sluzy tylko do ladowania wiec nie gadaj glupot bolek!jest specjalny odbiornik i dzieki niemu dziala


    WIEC NIE GADAJ GLUPOT ZE BEZPRZEWODOWY+LADOWARKA=PRZEWODOWy...bo smiech mnie bierze...
     
Wczytywanie...

Poleć forum